• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 2 octombrie 2010

10 ani de la dispariţia "Unicului Căpitan": "2000-2010, durerea nu ne va trece"

Posted by alex On 00:49 No comments
Jucătorii şi fanii formaţiei Dinamo l-au omagiat, vineri, la meciul cu Oţelul Galaţi, contând pentru etapa a X-a a Ligii I, pe fostul căpitan al alb-roşiilor, Cătălin Hîldan, decedat la 5 octombrie 2000, în timpul unui meci amical, ca urmare a unui un accident vascular cerebral.
Jucătorii dinamovişti au intrat pe teren cu tricouri roşii, pe spatele cărora era trecut numărul 11 şi numele lui Cătălin Hîldan.

Pe tabela de marcaj a stadionului Dinamo au fost proiectate imagini cu Cătălin Hîldan, iar sub o poză în care fostul căpitan saluta galeria dinamovistă scria: "Zece ani fără Unicul Căpitan", la staţia de amplificare putând fi auzită melodia: "Înger pentru o zi".
Galeria dinamovistă a afişat următoarele bannere: "Un lucru ai fi regretat, că totul la Dinamo s-a schimbat", "2000-2010, durerea nu ne va trece", "5.X.2000 - un gol în adâncul inimii". De asemenea, fanii au desfăşurat un banner imens cu chipul fotbalistului.
Suporterii dinamovişti au scandat: "Hîldan este Unicul Căpitan", "Cătălin Hîldan înseamnă Dinamo" şi "Te vom iubi mereu".
Cătălin Hîldan a decedat în timpul unui meci amical pe care Dinamo l-a disputat, în 5 octombrie 2000, la Olteniţa, în compania formaţiei locale, Şantierul Naval. În minutul 74 al partidei, Hîldan, s-a prăbuşit pe teren, fără să fie lovit. Medicii i-au acordat primul ajutor chiar pe gazon, manevrele de resuscitare cardio-respiratorie şi de acupunctură fiind continuate şi în ambulanţa cu care a fost transportat la Spitalul Municipal Olteniţa. Jucătorul nu a răspuns însă la stimuli, la ajungerea la spital medicii constatând decesul acestuia, care a fost cauzat de un accident vascular cerebral. Ulterior s-a stabilit că Hîldan suferea şi de hepatită de tip C. Cu numai o săptămână înainte, Cătălin Hîldan efectuase, alături de ceilalţi componenţi ai lotului dinamovist, un control medical în urma căruia fusese declarat fizic sănătos. De asemenea, la toate controalele periodice efectuate la Institutul Naţional de Medicină Sportivă a fost declarat clinic sănătos, nefiind suspect niciodată de o boală coronariană.
Cătălin Hîldan s-a născut pe data de 3 februarie 1976. În prima divizie a evoluat numai la Dinamo Bucureşti, pentru care a disputat 138 de meciuri, marcând şase goluri. A fost selecţionat de opt ori în echipa naţională a României, pentru care a înscris un gol.
În memoria "Unicului Căpitan", aşa cum a fost numit de suporterii dinamovişti, FC Dinamo a retras tricoul cu numărul 11, purtat de Cătălin Hîldan. De asemenea, peluza stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare rezervată galeriei dinamoviste poartă numele fostului fotbalist, iar la intrarea în Parcul Sportiv Dinamo a fost amplasată o statuie a acestuia.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.