• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

1.000.000 € pentru Rafa Stănescu! Ce patron din Liga 1 oferă suma

Posted by alex On 04:14 No comments
Are 17 ani, este etichetat ca fiind "noul Mateuţ" şi cineva oferă deja un milion de euro să-l transfere. Raphael Stănescu a debutat în Liga I în ultima etapă a sezonului trecut, la Vaslui (0-2), iar primul său meci a adus şi prima ofertă de transfer. Una fabuloasă, venită chiar din partea patronului adversarei de atunci, Adrian Porumboiu.
Impresionat de evoluţia mijlocaşului, finanţatorul formaţiei moldave nu a mai aşteptat şi, la finalul meciului, a ajuns în zona vestiarelor, unde a făcut public faptul că e dispus să ofere o sumă consistentă pentru transferul imediat al lui Stănescu la Vaslui. 1.000.000 de euro a licitat Porumboiu, care însă a fost refuzat de "câini" în vară. Acum însă, Porumboiu le-a reamintit dinamoviştilor că oferta sa a rămas valabilă şi că îl doreşte în continuare pe tânărul jucător la Vaslui. Porumboiu vrea să profite de pe urma situaţiei financiare destul de precare în care se găseşte clubul din Ştefan cel Mare.

Fanii dinamovişti îl văd drept înlocuitorul "Prinţului"

De aceea creşte probabilitatea ca FC Vaslui să îl cumpere pe ultimul mare talent descoperit de şcoala de fotbal dinamovistă, pepinieră care i-a lansat şi pe Marius Alexe, şi pe Georgian Păun. Totuşi, fanii dinamovişti speră ca în acest an să-l vadă titular pe Stănescu în echipa lui Ioan Andone. Plecarea lui Adrian Cristea, cedat la "U" Cluj, a lăsat descoperit postul de mijlocaş ofensiv din spatele vârfurilor. Exact poziţia pe care tânărul dinamovist poate da cel mai bun randament. Şefii roş-albi se gândesc la oferta făcută de Porumboiu şi vor da un răspuns înainte ca echipa lor să plece în primul stagiu de pregătire din Antalya, pe 20 ianuarie.

Am văzut un jucător super, supertalentat. Îl cheamă Stănescu, joacă la Dinamo şi o să vă rog să îl urmăriţi. Este un jucător de superclasă!
Adrian Porumboiu, 22 mai 2010
Este un jucător interesant, care îmi place. Dar el trebuie să mai crească!
Adrian Porumboiu
1 meci a evoluat Raphael Stănescu în acest sezon, în Liga I, în partida cu Victoria Brăneşti (4-2)
1 trofeu a câştigat Rafa Stănescu în cariera sa, titlul naţional la juniori republicani, în 2010

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.