• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 5 octombrie 2010

ALRO - Dinamo, la Slatina! Oficialii vor nocturnă mobilă

Posted by alex On 18:20 No comments

Oficialii de la ALRO Slatina au început războiul psihologic cu Dinamo Bucureşti, cele două echipe urmând a se întâlni pe 26 octombrie în cadrul optimilor Cupei României. Pentru Dinamo campionatul pare a fi pierdut, iar câinii roşii  mai pot spăla din ruşinea eşecurilor de până acum în Cupa României.
Oficialii de la ALRO nu s-au resemnat cu gândul că partida se va juca la Bucureşti şi încearcă să facă tot ce permite regulamentul pentru ca jocul să se dispute la Slatina.
Dacă ALRO ar avea nocturnă nu ar exista niciun impediment pentru ca jocul să se dispute la Slatina. Regulamentul specifică ca, în lipsa nocturnei, echipa adversă să organizeze jocul pe teren propriu.Preşedintele executiv de la ALRO, Jane Niţulescu, a declarat că în regulament nu este specificată varianta unui teren neutru, dacă una din echipe dispune de nocturnă. "La această oră există decât o singură variantă acoperită de regulament. Întrucât noi nu avem nocturnă, echipa adversă va organiza jocul pe teren propriu. Noi încercăm să găsim o firmă care să aducă o nocturnă mobilă la Slatina.
Sunt două firme specializate în astfel de lucruri, iar costurile nu sunt foarte mari. FRF este obligată să ţină cont de noi dacă aducem nocturnă la Slatina. Aşa a procedat şi Gloria Bistriţa în meciurile cu Fiorentina şi Zaragoza. Au adus o nocturnă din exterior, iar costurile nu au fost foarte mari. Mai există şi o a treia variantă cu terenul neutru, însă ea nu are suport regulamentar.
Am discutat şi varianta cu stadionul "1 Mai", însă noi trebuie să ştim exact dacă jucăm acolo sau nu, pentru că nu putem aşteptam până în ultimul moment. Trebuie să comunicăm firmei înălţimea tribunelor, capacitatea stadionului. Trebuie să ştie la ce distanţă să fie instalată. Facem tot ce e posibil să aducem Dinamo  la Slatina. Dacă nu vom reuşi, sper ca suporterii să înţeleagă acest lucru", a spus Niţulescu.

sursa : www.liga2.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.