• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 5 octombrie 2010

Ando: "Orice antrenor şi-ar fi dorit să aibă un jucător cum era Hîldan!"

Posted by alex On 17:35 No comments

Antrenorul echipei Dinamo , Ioan Andone, a declarat, marţi, că orice tehnician şi-ar fi dorit să pregătească un jucător cu era Cătălin Hîldan, fostul căpitan al formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, decedat în urmă cu zece ani în timpul unui meci amical.
"E greu, anii trec şi, din păcate, el a păţit ce a păţit şi în fiecare an ne amintim de el. Cătălin rămâne în sufletul tuturor suporterilor, al nostru, al celor cu care a jucat şi al celor care l-au cunoscut. Eu nu l-am antrenat, dar îl cunoşteam de mic, de pe vremea când îl antrena Ionuţ Chirilă. A fost un jucător memorabil, un exemplu de angajament şi un jucător pe care orice antrenor şi-ar fi dorit să-l antreneze. El nu înşela fotbalul, orice antrenament şi orice meci îl juca la sacrificiu", a spus Andone.
Tehnicianul a afirmat că şi-ar dori şi în prezent să aibă la Dinamo un jucător precum Cătălin Hîldan. "Nu mai există un jucător de nivelul lui Cătălin Hîldan la Dinamo , dar sunt jucători buni şi acum. El avea ceva în plus. Reprezintă un exemplu pentru ceea ce arăta în teren şi era normal să rămână în sufletul suporterilor. Mi-aş dori ca şi în echipa actuală să fie un jucător care să fie în sufletul suporterilor", a adăugat Ioan Andone.
Fratele lui Cătălin Hîldan, Cristi, le-a mulţumit suporterilor şi echipei Dinamo că păstrează vie amintirea "Unicului Căpitan": "Le mulţumesc celor de la Dinamo că au venit să-l viziteze pe fratele meu. Vreau să le mulţumesc şi suporterilor dinamovişti, care fac ca amintirea lui Cătălin să fie vie şi care fac ca în fiecare an să vină mulţi oameni să aprindă o lumânare pentru el. Pentru mine şi pentru familia mea înseamnă foarte mult acest lucru. Cătălin a fost un model pentru Dinamo, care va dura foarte mult timp".
Jucătorii echipei Dinamo, însoţiţi de antrenorul Ioan Andone, au depus o coroană şi flori la cimitirul din Brăneşti, unde este înmormântat Cătălin Hîldan, cu ocazia împlinirii a zece ani de la decesul acestuia.
Din partea clubului Dinamo Bucureşti a fost prezent managerul sportiv Florin Prunea care a depus o coroană la mormântul fostului căpitan dinamovist.

sursa : prosport.ro
sursa foto : gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.