• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Andone: "Pentru Mutu s-ar găsi bani, dacă ar vrea să revină! El ar aduce încă 5000 de oameni în tribună"

Posted by alex On 04:15 No comments
Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat că deocamdată nu se ştie ce jucători vor mai veni să întărească echipa în următoarea perioadă. Conform lui Andone, multe tratative sunt în desfăşurare şi se aşteaptă finalizarea lor. Pe de altă parte, tehnicianul dinamovist a declarat că nu va mai pleca nimeni de la echipă, chiar dacă Mircea Rednic cere nişte jucători împrumut.
"Toţi jucătorii s-au prezentat. Săptămâna viitoare vom avea vizita medicală. Primele antrenamente se vor desfăşura la Săftica. În afară de N'Doye şi Ad. Cristea nu cred că va mai pleca nimeni. Oferte sunt, dar rămâne la dispoziţia Consiliului de Administraţie să decidă. Am hotărât să fie mai multe amicale pentru că vrem să schimbăm sistemul. În tur am jucat 4-2-3-1, dar rămâne să vedem dacă avem jucători suficient de în formă ca să schimbăm.

Anul trecut am muncit, dar nu a fost bine. Am avut volum, dar nu am avut calitate. Sper ca în retur să muncim mai mult, sa nu mai primim atâtea goluri. Vrem să fim mai profesionişti în acele 90 de minute.În afara terenului, jucătorii dinamovişti au fost profesionişti. Nu au fost scandaluri şi sper să nu fie nici în continuare. Muşat, Scarlatache, Predescu, Păun...sunt mulţi pe care Mircea Rednic îi vrea, dar pe cinci luni", a spus Andone la conferinţa de presă de azi.
În ceea ce-l priveşte pe Adrian Mutu, antrenorul dinamovist spune că pentru el s-ar găsi bani dacă ar vrea să revină în Ştefan cel Mare. Ando a mai declarat că un alt argument puternic în favoarea lui Mutu e că datorită lui ar veni mai mulţi suporteri la stadion.

"Şi eu îl vreau pe Adi Mutu. Fotbalistic, este greu să se întoarcă în România. Pentru Mutu s-ar găsi banii. El ar aduce încă 5000 de suporteri la stadion", a conchis Andone.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.