• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 5 octombrie 2010

Antrenorul care a adus ultimul titlu spune că nu se mai poate uita la meciurile cîinilor : "Sînt mulţi uzaţi şi limitaţi"

Posted by alex On 16:32 No comments
Fost antrenor la Dinamo, Mircea Rednic, a comentat situaţia de la echipa din Ştefan cel Mare. Tehnicianul crede că „dacă o bat băieţii pe Steaua o să fie ca o frecţie, îşi revin! Trebuie reconstrucţie serioasă la Dinamo!”
Mircea Rednic nu a evitat să discute şi despre Ioan Andone. „E prietenul meu, dar e şi el de vină. Este amicul meu, însă nu mai este Andone pe care-l cunoşteam eu. L-am susţinut să ajungă la Dinamo , însă m-a dezamăgit. Nu-mi cereţi detalii!”, a spus Rednic pentru GSP.
Rednic mitraliază de-a valma jucătorii şi conducătorii din Ştefan cel Mare

Sosit în România pentru 3 zile, Mircea Rednic, în prezent la Hazar Lankaran, a oferit ieri Gazetei un interviu în care a fost virulent cu roş-albii. N-a cruţat pe nimeni!

- Domnule Rednic, ce credeţi că se întîmplă cu Dinamo, care a strîns 1 punct din ultimele 5 meciuri?
- Stai că dacă o bat băieţii pe Steaua o să fie ca o frecţie, îşi revin! Trebuie reconstrucţie serioasă la Dinamo! Nu doar antrenorii sînt de vină, ci şi jucătorii, unii limitaţi, alţii uzaţi, trebuie schimbaţi.

- Care sînt respectivii?
- Ştiu şefii la cine mă refer. Vara trecută, făcusem o listă cu cei care nu mai pot ţine pasul cu performanţa. Trecusem eu mai mulţi pe foaie. Ce naiba, am fost şi eu fotbalist, ştiu cum e. Mi-a zis nea Mircea Lucescu că nu mai ţin pasul şi-am plecat de la Rapid. O maşină o schimbi cînd începe să troncăne.


"La ce aveam, cum să pierzi campionatul?!"


- Ocoliţi discuţia cu lista...
- Sînt mai mulţi, de diverse vîrste. Ştiu ei dinamoviştii! Eu i-am dat afară, după care au fost aduşi înapoi. Se pierde timpul. Conducerea e de vină, totul începe de sus. De aceea, cît timp vor fi oamenii care sînt la Dinamo, eu nu mă mai întorc! O spun cu durere. D-aia s-a furat un titlu în 2009! Păi, la nivelul lui 
Dinamo
  , la care sînt şi la oamenii care se laudă că sînt cei mai buni din Liga 1, nu ai dreptul să pierzi campionatul ca noi, în detrimentul Urziceniului. Şefii lui Dinamo ori nu vor, ori n-au putere! Eu n-am cerut decît arbitraje corecte.

- Ziceaţi că o să vă întoarceţi ca acţionar. Cînd se va întîmpla asta?
- D-aia am plecat în Azerbaidjan, să fac rost de bani să-i bag la Dinamo! Las' că o să le cumpăr cel puţin doi jucători la iarnă, că ştiu că n-o duc bine financiar şi vreau să le fac un bine mei dragi.


"Ando nu mai e cel pe care-l ştiam"


- Andone? E vînat sau e vinovat?
- E prietenul meu, dar e şi el de vină. Este amicul meu, însă nu mai este Andone pe care-l cunoşteam eu. L-am susţinut să ajungă la Dinamo, însă m-a dezamăgit. Nu-mi cereţi detalii!

- Ioan Becali?
- No comment.

- Suporterii din Ştefan cel Mare?
- Vor performanţă, nu poţi să-i duci cu vrăjelile, cu lozinci, cu păcăleli. Dinamoviştii sînt deosebiţi, preferă să nu vină, decît să fie precum cei de la Steaua şi să-şi urle nemulţumirea prin tribune.


"Mă regretă şi alţii"


- Vă mai uitaţi la meciurile lui Dinamo?
- Nuuu. Mă lipsesc. Nu pot să mă uit la o echipă care, din nefericire, nu mai face faţă rigorilor fotbalului de performanţă.

- Cînd aţi plecat spuneaţi că veţi fi regretat pînă la adînci bătrîneţi. Vă menţineţi declaraţia?
- Realitatea o menţine. Am mai spus despre alţii, şi mîine-poimîine se fac 10 ani de cînd n-au mai luat titlul. Dar s-ar putea să revină Răzvan Lucescu în Giuleşti, dacă nu bate la Paris. Deşi aş vrea să aibă succes cu Franţa, sincer vă spun. Feeling-ul îmi spune că Timişoara va fi campioană, totuşi.


"De ce m-aş întoarce în ţară sau la Dinamo?! Ca să stau la cheremul unora?! La Lankaran sînt 15.000-20.000 de oameni care îmi scandează numele, deşi mă cunosc de cîteva luni"
Mircea Rednic, antrenor Lankaran


Ando: "N-am clauză de reziliere"
Ioan Andone a reînceput de ieri antrenamentele cu roş-albii, după ce-a fost din nou reconfirmat în funcţie de către Badea şi de către Borcea. "Nici nu s-a pus problema ca Ando să plece, vă repet, rămîne cel puţin doi ani aici", a zis Borcea pentru gsp.ro. "Eu vreau să continuu, cred că ne putem reveni, să avem din nou jocul ofensiv din primele 5 etape. Avem nevoie de linişte. Am doar salariu, nici vorbă de clauză de reziliere. Doar preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea, mă poate demite", a spus "Fălcosul", care cîştigă 10.000 de euro pe lună.

Borcea anunţă comeback-ul
Cristi Borcea a anunţat ieri oficial pe gsp.ro revenirea la echipă: "Trebuie să fim uniţi toţi dinamoviştii. Am rămas doar eu cu domnul Nicolae Badea, cu care am o relaţie foarte bună, şi trebuie să resuscităm echipa. E vitală o victorie cu Steaua ca să revenim pe calea cea bună. Săptămîna aceasta vom face eforturi să plătim contractele restante, să readucem liniştea la  
Dinamo
  ". Borcea a negat existenţa unor tratative cu afacerişti ruşi care să preia gruparea.

Lupu în locul lui Dănilescu?
Directorul sportiv Constantin Dănilescu (62 de ani) şi-a depus ieri, oficial, demisia: "Am vorbit cu domnul Badea, ne-am strîns mîna, nu pot să dau cu piatra. Am fost la jucători, nu m-am putut abţine, mi-au dat lacrimile la despărţire. E greu după 11 ani să plec de la un club unde am cunoscut mari satisfacţii. Eu am spus ceea ce aveam pe suflet, iar oamenii simpli din club m-au felicitat. Sînt unii care n-au să plătească rate de la bănci de 300-400 de lei". Nea Tică ar putea ajunge la U Cluj, iar în locul său la Dinamo să vină Dănuţ Lupu (foto)!


Inbox

- Dumitru Dragomir la Fanatik Show: "Cea mai mare prostie făcută de dinamovişti e că l-au îndepărtat pe Dănilescu şi nu mizează pe Dinu. Sînt nebuni, vor ajunge să retrogradeze!".
- Florin Prunea a fost convins ieri de către acţionari să continue ca manager sportiv.
- Roş-albii pleacă joi în Germania, pentru un amical, vineri, cu Karlsruhe. Nemţii au anunţat că vor să discute de acum, din nou, despre transferul lui Andrei Cristea.
- Ionuţ Badea: "Nu pot să declar nimic despre Dinamo, întrucît nu mi-am reglat conturile cu Pandurii. Încă sînt antrenorul gorjenilor".sursa : www.gsp.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.