• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

duminică, 3 octombrie 2010

Badea a fost demis de la Pandurii şi poate ajunge la Dinamo

Posted by alex On 13:07 No comments

Ionuţ Badea a fost demis de la Pandurii, iar roş-albii l-ar putea numi în locul lui Ioan Andone la începutul săptămînii viitoare
Un singur punct în cinci partide, bilanţ ce a dinamitat vestiarul din Ştefan cel Mare şi a aruncat-o pe Dinamo în partea de jos a clasamentului. Şefii anunţă la nivel declarativ că soarta lui Ioan Andone nu e pusă sub semnul întrebării, dar surse din cadrul clubului susţin că la începutul săptămînii viitoare se pregăteşte o schimbare la nivelul băncii tehnice.

Ionuţ Badea a fost demis de la Pandurii Tîrgu Jiu, iar azi va avea o ultimă întîlnire cu preşedintele Marin Condescu pentru a semna rezilierea contractului. Nicolae Badea, a cărui zi de naştere a fost ieri, a discutat deja cu antrenorul de 34 de ani, iar acesta şi-a dat acordul să o preia pe Dinamo .

Luni sau marţi urmează o discuţie între conducere şi Ioan Andone, plecat acasă la Hunedoara în week-end, în care se vor analiza rezultatele şi prestaţia echipei în acest sezon. Cum un obiectiv a fost deja ratat - accederea în grupele Europa League -, iar în lupta la titlu Dinamo a pierdut teren important, surse credibile susţin că o demitere a lui Andone este foarte posibilă. Totuşi, "Fălcosul" ar putea primi un ultim vot de încredere din partea conducerii pentru a nu strica şi mai mult atmosfera la echipă înaintea derby-ului cu Steaua. Un eşec cu rivala de-o viaţă i-ar fi însă fatal!


"E regulamentar!"
Mircea Rădulescu, directorul Şcolii de antrenori a FRF, spune că Ionuţ Badea ar putea să antreneze în Ştefan cel Mare fără nici un fel de probleme. "Regulamentul spune că ai voie să fii antrenor la două echipe într-un sezon. La Curtea de Argeş, Ionuţ Badea n-a apucat să fie pe bancă la vreun meci oficial, deci dacă se realizează transferul său la Dinamo , e perfect legal", a zis "Riciu". (Alexandru Răducanu)


"Dacă voi fi demis, le strîng mîna şefilor şi le urez succes. Sînt destui antrenori buni care să mă înlocuiască. Nu voi regreta niciodată că m-am întors la Dinamo"
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Îi dăm credit lui Andone pentru că ştim ce muncă depune la antrenamente şi cum se implică la Dinamo"
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

sursa : www.gsp.ro
sursa : foto prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.