• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Badea şi Ioan Andone au discutat! "Fălcosul" pune condiţii ca să rămână! Vezi cine l-ar putea înlocui!

Posted by alex On 04:12 No commentsDe ieri-dimineaţă au început discuţiile între Ioan Andone şi Nicolae Badea în urma cărora se vor analiza rezultatele echipei din tur şi viitorul băncii tehnice. ProSport a aflat principalele subiecte de discuţie ale întrevederii ce a avut loc la sediul Computerland şi care a durat circa o oră şi jumătate.
A fost doar prima rundă de convorbiri între cei doi, cea de-a doua fiind programată astăzi, ultima fiind stabilită pentru luni, când este aşteptat şi Cristi Borcea. Rezumatul primei zile este următorul. Niciuna dintre părţi nu este mulţumită de jocul echipei sau poziţia din clasament.
Îi acceptă şefii condiţiile?
Şi pentru ca acest lucru să nu se mai repete, Ioan Andone a cerut unele garanţii pentru a redresa echipa. Cum titlul pare un obiectiv greu de atins, garanţiile cerute de "Fălcos" au în vedere obţinerea unui loc de cupă europeană la finalul campionatului. Pe scurt, el ar accepta să continue numai în anumite condiţii. Nu se ştie încă dacă şefii vor accepta aceste doleanţe! În acest moment, Badea nu pare tentat să meargă tot pe mâna lui Ando, iar Borcea e 50-50! La începutul săptămânii viitoare se va şti cine va antrena pe Dinamo în retur.

Apărarea
A fost deseori pe prima pagină a cotidienelor de sport, acum a fost primul subiect al discuţiei Badea - Andone. Tehnicianul şi-a asumat responsabilitatea pregătirii fundaşilor, dar a lăsat să se înţeleagă că valoarea apărătorilor a decis numărul mare de goluri încasate. "Nu se poate ca noi să primim mai multe goluri decât a dat liderul Oţelul, trebuie schimbaţi unii fundaşi", a fost ideea de la care a plecat conversaţia. Ando are dreptate: Dinamo a primit 31 de goluri, iar Oţelul a dat 23. Şi e lider!

Lista transferurilor
La acest subiect este cea mai mare divergenţă între preşedintele societăţii Dinamo şi antrenor. Pentru că cel de-al doilea nu vrea să joace în Ghencea, la Timişoara şi la Craiova fără o echipă întărită. Iar acţionarul vrea neapărat să reducă cheltuielile la club. Prin limitarea spre zero a bugetului de achiziţii şi mai mult, prin concedierea jucătorilor cu salarii mari, adică exact fotbaliştii mai experimentaţi, lucru care nu este pe placul lui Andone.

Lipsa fanilor
Pentru Nicolae Badea contează mereu părerea fanilor şi a observat că lumea nu mai vine la stadion din cauza rezultatelor echipei. Şi pe Ando îl deranjează lipsa suporterilor, el aducând în discuţie exemplul Piţurcă la Craiova. "La Piţi au umplut stadionul şi în Ghencea, şi în Bănie. Nu cred că «Oblemenco» e mai frumos decât Dinamo, aşa cum spun fanii noştri. Doar la meciul cu Steaua am simţit că avem suporteri!", ar fi spus "Fălcosul", care a trecut această problemă la cauzele evoluţiilor slabe din tur.

Obiectivul echipei
Nici aici nu este încă un numitor comun. În opinia antrenorului, acţionarii au dreptul să decidă ce vor cu echipa, adică ori reconstrucţie, ori performanţă. Dar în cazul lui Dinamo, dacă şefii vor decide câştigarea Cupei sau ocuparea unui loc ce permite participarea în Europa League, atunci bugetul echipei trebuie să fie ajustat acestei cerinţe. Un lucru care va fi foarte greu de îndeplinit de către antrenorul "câinilor" din retur, indiferent de numele său.

LA CINE SE GÂNDESC ACŢIONARII DACĂ NU VA RĂMÂNE ANDONE

BADEA - CIOBOTARIU
Preşedintele CA pare să se fi oprit asupra lui Liviu Ciobotariu, adus iniţial la club pentru a pregăti echipa a II-a. Fost antrenor la Naţional, Dunărea Galaţi, Otopeni, Internaţional, Pandurii şi CF Brăila, Ciobi este bine văzut de Nicolae Badea, cu care a rămas în relaţii apropiate încă de pe vremea când era jucător în "Groapă".

BORCEA - ŢĂLNAR
La rândul său, deşi nu şi-ar dori să plece Ando, Cristi Borcea ştie ce antrenor ar putea veni în locul acestuia: Cornel Ţălnar (foto)! Care are avantajul de a mai fi reuşit în trecut să construiască de la zero o echipă la Dinamo, exact generaţia din 1996, care acum este dată drept exemplu de către şefi. Şi care, în ultima vreme, a avut rezultate notabile mai ales în faţa Stelei şi a Rapidului.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.