• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Beznă în "Groapă", partea a II-a! Dinamo riscă să nu joace partida cu Astra

Posted by alex On 04:10 No comments


Comandantul Clubului Sportiv Dinamo, Elisabeta Lipă, a dat ordin vineri seară ca alimentarea cu energie electrică şi căldură a clubului de fotbal să fie oprită pentru câteva ore din cauza datoriilor mai vechi, informaţie apărută în exclusivitate sâmbătă în ProSport.
Apoi, la partida cu Poli Timişoara, nocturna a fost aprinsă la capacitate maximă doar cu o jumătate de oră înainte de fluierul de start. Astfel, jucătorii celor două echipe au făcut încălzirea aproape pe întuneric. Iar păţaniile dinamoviştilor din cauza lipsei de curent nu s-au oprit aici. Lipă ameninţă că s-ar putea ajunge la nedisputarea meciului cu Astra, din prima etapă a returului.

Elevii lui Ioan Andone au de tras din cauza unei datorii de 190.000 de lei, sumă pe care clubul de fotbal o are la factura de energie electrică. Astfel, Clubul Sportiv a luat hotărârea să-i debranşeze de la lumină pe cei de la fotbal. Acest lucru s-a şi întâmplat vineri, iar la meciul cu Poli, nocturna a fost aprinsă la capacitate maximă doar cu jumătate de oră înainte de startul jocului. Iar problemele nu s-au oprit aici!

Săftica, pe generator!
Baza de la Săftica este şi ea debranşată! Astfel, dinamoviştii sunt nevoiţi să se descurce cu un generator ce funcţionează pe bază de motorină, care însă nu are capacitatea de a susţine şi nocturna. În aceste condiţii, înaintea meciului cu Poli, dinamoviştii nu s-au mai antrenat în nocturnă, asta chiar dacă se obişnuieşte ca ultima şedinţă să fie programată la ora jocului.

N-au avut curent pentru maşinuţă
Tot la meciul cu Poli şi tot din motive legate de energia electrică, dinamoviştii nu au putut folosi maşinuţa care îi transportă pe fotbaliştii loviţi în afara gazonului. Asta pentru că vehiculul funcţionează pe curent, iar bateriile nu au reuşit să fie încărcate, mai ales că acestea trebuie să stea 48 de ore la încărcat. Oamenii care se ocupă cu acest lucru s-au întors la targă, în timp ce obiectul muncii a stat parcat între băncile de rezerve. În cazul în care clubul de fotbal nu va achita datoria, atunci cei de la CS ameninţă că nu vor aprinde nocturna la meciul cu Astra.

La Săftica a fost o problemă tehnică. S-au ars nişte diode şi am avut nevoie de generator. Singura problemă la Săftica a fost legată de nocturnă, care nu a putut fi folosită
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo

"Se putea întâmpla o nenorocire"

Şefii dinamovişti au avut deja o discuţie cu Elisabeta Lipă, iar aceştia au dat asigurări că vor plăti datoria. Ce nu au înţeles oficialii este felul în care fosta campionă olimpică a ales să acţioneze. "A oprit lumina, apa şi gazul fără să anunţe pe nimeni. Erau copii care aveau nevoie să facă un duş, dar ce e mai grav este că se putea întâmpla o nenorocire cu gazele", au acuzat ieri dinamoviştii.

N-au vândut destule bilete pentru acoperirea datoriei către CS

Şefii lui Dinamo sperau ca din banii rezultaţi din biletele vândute pentru meciul cu Timişoara să poată acoperi datoria pe care o au la clubul sportiv. Deşi cifrele oficiale vor veni abia în această dimineaţă, se pare că suma strânsă sâmbătă seara se învârte undeva în jurul a 50.000 de lei, mai puţin de jumătate din restanţa pe care o au de plătit pentru a scăpa de problemele cu apa, electricitatea şi gazul.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.