• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

''Câinii cer ajutor! "Dacă Ioan Niculae ar investi la Dinamo, sigur am juca în Ligă"

Posted by alex On 04:15 No comments
Săgeată ştie cum îi poate îndeplini visul lui Borcea: "Dacă ar investi Ioan Niculae la Dinamo, ne-am bate cu marile forţe din Europa", spune atacantul.
"Am citit o revistă de bussines şi îl arăta pe domnul Niculae în primii trei oameni din România. Eu sper să vină la Dinamo. S-a zvonit că au fost discuţii să ia pachetul majoritar, dacă ar veni la Dinamo şi ar investi la valoarea dânsului eu cred că ar lua campionatul an de an. Cu singuranţă am juca în Liga Campionilor. Este cel mai bogat patron de fotbal din România. Ar putea face o echipă care să se bată cu marile forţe din Europa. Domnul Borcea cu siguranţă ar renunţa dacă domnul Niculae ar investi să facă o echipă puternică. Domnul Borcea, ca şi mine, este suporter al echipei", a declarat Niculae.
Se teme de criză!

"Au plecat nişte jucători, dar sper ca în locul lor să vină alţii. Sper eu să fie de o valoare mai bună, dar va fi destul de greu pentru că trebuie să se investească. Sunt probleme mari şi nu numai în România. Sunt foarte mulţi jucători care îşi caută echipe. Eu cred că în 2011 se va atinge apogeul problemelor financiare în fotbalul mondial. Dar echipele mari de la noi nu vor muri niciodată, să nu îşi facă nimeni griji" .

"Vreau măcar un trofeu în acest sezon"

"Deşi am primit un program de la preparatorul fizic, noi mai facem şi altceva. Ştim ce ne aşteaptă când vom începe pregătirile cu domnul Andone. Acum se relaxează în vacanţă, ca să aibă bateriile încărcate pentru când va veni. Noi sperăm ca 2011 să fie un an mult mai bun, pentru că sfârşitul lui 2010 ne-a prins pe locul şase. Ăsta este un loc ruşinos pentru Dinamo. Sperăm să cucerim măcar un trofeu. Îl aşteptăm pe nea Ando să vină să ne pună la treabă, pentru că locul şase este ruşinos. Va trebui să strângem din dinţi şi să ducem Dinamo acolo unde îi e locul", a spus Niculae.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.