• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Câinii nu-l lasă pe Niculae să plece! "Nu e nicio şansă să plec la Lens! Dacă eram liber, plecam de mult"

Posted by alex On 04:14 No commentsMarius Niculae a declarat miercuri că este exclus să se transfere la RC Lens, al cărei antrenor este Ladislau Boloni, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă gruparea franceză.
"Din câte ştiu eu cei de la Lens au mari probleme financiare. Eu am vorbit cu domnul Boloni să-i urez sărbători fericite şi să-i urez succes la noua sa echipă, dar nu despre un transfer. Eu vorbesc mult cu dânsul. Nu e nicio şansă să mă transfer la Lens, au mari probleme financiare, eu mă gândesc doar la faptul că sâmbătă încep programul aici. Am spus de multe ori că mi-aş dori foarte mult să lucrez cu domnul Boloni. În cariera mea m-a ajutat foarte mult", a declarat Niculae referitor la un posibil transfer la echipa pregătită de fostul său antrenor de la Sporting Lisabona.

Atacantul este sceptic şi în ceea ce priveşte un posibil transfer la echipa Kazan Lankaran, pregătită de Mircea Rednic:

"Nu cred că m-aş duce nici în Azerbaidjan. În plus am văzut că domnul Rednic se uită mai mult la jucători de la Rapid şi de la Steaua. Nu cred că vrea vreun jucător de la Dinamo. Nu este adevărat că pot pleca din postura de jucător liber de la Dinamo. Zvonuri sunt multe, dacă mă lăsau liber, plecam de mult. În niciun caz nu mă lasă să plec liber, Dinamo a dat bani pe mine, am un salariu OK şi nu cred că mă vor lăsa liber".

Marius Niculae şi foştii jucători dinamovişti Claudiu Niculescu, Florin Matache şi Vlad Munteanu au jucat tenis de picior, miercuri, în sala de judo din cadrul complexului sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.