• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Cândva vedetă, Topolinschi îngrijeşte acum gazonul la Dinamo

Posted by alex On 04:14 No comments
Dan Topolinschi este un nume care poate nu mai spune multe microbiştilor, dar fostul fundaş al lui Dinamo ascunde în spatele său o poveste impresionantă. ProSport s-a aşezat la o discuţie cu omul care, la 44 de ani, se luptă cu un destin crud, dar continuă să dribleze greutăţile vieţii.
La 18 ani debuta în Liga I, la Iaşi, unde-l avea preşedinte pe celebrul, încă de pe atunci, Vasile Ianul. La un an distanţă, Steaua punea ochii pe el, dar nu prea-i convenea ideea, dinamovist fiind. Topolinschi povesteşte: "M-am dus la Ianul şi i-am zis că eu vreau să mă duc la Dinamo, nu la Steaua". Apoi, în vara lui 1985, la 19 ani, ajungea la echipa de suflet. Nu a stat decât un an şi, ca mulţi alţii, regretă. "Dacă aveam mintea de pe acum, era altceva. Ajunsesem la Dinamo, eram titular în faţa lui Stănescu, dar mi s-a urcat la cap. Mă vedeam mare şi tare", spune acum fostul fotbalist. Atletic şi foarte decis, Topolinschi primise porecla "Măcelarul" din partea spectatorilor: "Eu zic că nu eram dur, jucam tare, la limită. Dacă am luat cartonaşe roşii? Ohooo, destule!".

Cariera ratată, apoi puşcărie
După doar un an în "Groapă", e vândut la Victoria Bucureşti, unde joacă până la Revoluţie. De acolo, totul merge din rău în mai rău. Se retrage la 30 de ani şi se stabileşte în Călăraşi, acolo unde lucrează şi în Poliţie. În 2000 însă, este arestat pentru luare de mită şi petrece aproape doi ani în puşcărie. "Pe nedrept, pentru că eu eram în concediu, nu am pus mâna pe nimic. Dar aveau nevoie de un ţap ispăşitor", explică el. A plecat în Spania, a lucrat pe şantier, apoi s-a întors în România, unde a muncit pe unde a apucat. De un an şi jumătate e îngrijitor al stadionului Dinamo, dar, cel mai interesant, conduce şi maşinuţa care transportă jucătorii accidentaţi în afara terenului. "Sincer, nu era datoria mea asta, cu maşinuţa. Dar am cerut eu şi îndatorirea asta. Ştiţi de ce? Îmi place cum e pe teren, printre fotbalişti", spune Topo mândru.

Risc de paralizie
Totuşi, cel mai mare hop pe care fostul fundaş l-a trecut a venit cu două săptămâni înaintea Crăciunului. "Mi-au descoperit o hernie de disc în stadiu avansat şi o deficienţă la măduva spinării. Doctorii mi-au spus din start că sunt şanse mici să mai pot merge. Maxim 10%", vine imediat explicaţia. S-a operat, iar acum pare că e bine, chiar dacă două luni se va chinui cu o proteză pentru gât. "Cred că, dacă nu eram sportiv, acum vorbeam din scaunul cu rotile. Cel mai mult m-am bucurat că în perioada asta am văzut că nu m-a uitat toată lumea", continuă Topo povestea, care are şi o cerinţă specială. "Scrieţi, vă rog, că le mulţumesc unor persoane care m-au ajutat acum: Radu Viorel, Nicuşor Vlad, «Bigică» Eftimescu şi Nicolae Badea".
Pleca pe jos de la stadion
Pentru Topolinschi, fiecare meci al lui Dinamo de pe teren propriu este o sărbătoare. "Chiar dacă nu mai e fotbalul ca pe vremea mea, iar spectatorii nu mai vin la stadion, eu iubesc clubul ăsta", spune bărbatul de 44 de ani. Totuşi, nu fiecare final de partidă îl prinde la fel de entuziast. Şi nu e vorba de rezultat. "Eu stau în comuna Pantelimon, deci e ceva distanţă. Uneori, se mai întâmplă să n-am bani de taxi, vreo 20 de lei, aşa că o iau pe jos, bătrâneşte" , vine rapid explicaţia.
102 meciuri a jucat Topolinschi în Liga I pentru Poli Iaşi, Dinamo, Victoria, Sportul şi FC Naţional

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.