• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Cât de mult costă contraperformanţa la Dinamo? 16 milioane de euro doar pe salarii!

Posted by alex On 04:12 No commentsDinamo nu a mai câştigat un titlu din 2007, iar de atunci a cheltuit o avere pe salariile jucătorilor. Cea mai mare pierdere înregistrată de "câini" s-a produs în sezonul 2008-2009, tocmai ultimul în care Dinamo s-a bătut până la final pentru titlu.
Din dorinţa de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, conducerea "câinilor" a "găurit" bugetul cu peste 16 milioane de euro pentru remuneraţiile jucătorilor, exact recompensa pe care ar fi primit-o de la UEFA!
În ultimii patru ani, începând cu sezonul ultimului titlu de campioană obţinut, Dinamo a făcut eforturi serioase pentru a se menţine în fruntea fotbalului românesc. Nu a reuşit, iar pagubele sunt uriaşe. "Am plătit foarte mulţi bani în ultimii patru ani pentru un singur titlu de campioană", a declarat Cristi Borcea.

"Dau un milion de dolari pe lună salarii"
Pornind de la declaraţia acţionarului dinamovist, ProSport a calculat exact cât au cheltuit "câinii" în perioada 2006-2010, iar rezultatul e şocant. Nu mai puţin de 16.698.000 de euro a consumat Dinamo doar pe salarii în patru ani. În plus, la această sumă se adaugă alţi 5.850.000 investiţi în achiziţionarea de jucători. În acea perioadă, Borcea chiar se plângea apropiaţilor că iroseşte doar pe salarii aproximativ un milion de dolari pe lună.
Au existat destule "ţepe"
Tot Borcea a fost cel care a explicat şi care ar fi soluţia pentru a ieşi din această perioadă de criză: "În acest moment, la Dinamo sunt jucători care au trăit mult prea multe insuccese aici ca să mai poată câştiga ceva cu această echipă". Oficialul dinamovist are dreptate, pentru că în această perioadă de recul clubul a cheltuit cei mai mulţi bani cu jucătorii consideraţi "ţepe", gen Galliquio, Miranda sau Vranjkovic, dar şi cu cei supraapreciaţi, gen Mitea sau Zicu. În acelaşi timp, tinerii aduşi de la Dinamo II care au confirmat, Ştefan Radu, Pulhac, Liviu Ganea sau Alexe, au fost plătiţi extrem de prost, cu câteva mii de euro pe an. Tocmai de aceea Dinamo vrea să se îndrepte acum mai mult spre propria pepinieră.

Ţepe:
Julio Cesar 500.000
Fabrice Fernandes 300.000
John Galliquio 175.000
Osvaldo Miranda 175.000
Vojislav Vranjkovic 150.000

Vedete:
Lobonţ 800.000
Mitea 450.000
Zicu 250.000 + 1.000.000
M. Niculae 500.000 (280.000 în prezent)
Sumele sunt exprimate în euro

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.