• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Ce-i aduce Moş Nicolae lui Ando? Vezi cum ar putea arăta Dinamo 2011!

Posted by alex On 04:12 No commentsRemiza cu Astra (2-2) l-a adus în pragul disperării pe Ioan Andone. Antrenorul a răbufnit la final, acuzând greşelile făcute de el şi de jucători de-a lungul turului de campionat, şi a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca în pauza competiţională. ProSport a pus cap la cap informaţiile din interiorul clubului şi încearcă să refacă tabloul unei situaţii ce pare fără ieşire atât pentru Ando, cât şi pentru club!
Şefii lui Dinamo trebuie să răspundă cât mai repede la întrebarea momentului în "Ştefan cel Mare": rămâne sau nu Ioan Andone pe banca tehnică a echipei şi în 2011? Decizia nu este luată încă, depinde de raportul ce va fi întocmit chiar de tehnician, dar toate semnalele din club arată că Ando va fi reconfirmat. Mai jos, factorii care vor conta în cadrul şedinţei acţionarilor cu antrenorul, ce va avea loc cel mai probabil în această săptămână
50 la sută eficienţă "acasă", adio titlu!
După rezultatul de sâmbătă, 2-2 cu Astra, e clar că Dinamo mai are doar şanse teoretice la titlu. Se află pe locul 6, la zece puncte de liderul Oţelul. Mai mult, roş-albii se află pe locul 11 în clasamentul meciurilor de "acasă", unde au adunat 15 puncte din 30 posibile! Iar în retur Dinamo va avea un program infinit mai dificil, urmând ca majoritatea derbyurilor să se dispute în deplasare. Acest aspect, plus situaţia financiară a clubului, impune o reconstrucţie din temelii a echipei. Se pare că şefii au decis că fanii nu mai trebuie păcăliţi prin măsuri de compromis şi transferuri de calitate medie, prezentate ca viitoare "bombe". De aceea, "câinii" vor renunţa la jucătorii cu salarii mari, în locul lor fiind preferaţi fotbalişti tineri, cu salarii mult sub ceea ce plăteşte acum clubul. Exemple: Raul Crişan, deja acontat, Gabriel Matei şi Mihai Pintilii, Alexandru Chipciu, plus mai mulţi jucători de la echipa a doua. Apoi va fi refăcută lista cu jucătorii împrumutaţi, criteriul fiind evoluţiile bune ale jucătorilor "exilaţi" în vară, nominalizaţi fiind în acest moment Nicolae Muşat şi Lucian Goian.

Ce va decide Ando?
Se cunoaşte deja că şefii îşi vor anunţa decizia abia după ce vor lectura raportul detaliat şi complet al antrenorului echipei. Pentru moment, nu se ştie încă ce vrea Ioan Andone. Hotărărea sa va fi luată şi în funcţie de clauzele contractuale, confidenţiale până la eventualele schimbări. Se pare că tehnicianul are două posibilităţi în acest moment: să plece până la finalul sezonului în Orientul Mijlociu, unde ar avea un contract excelent, având în vedere ofertele pe care le are, sau să rămână pentru a construi exact după planurile sale o echipă tânără. Care, în sezonul viitor, să lupte la titlu, obiectivul personal şi public declarat al tehnicianului şi al şefilor!
Redefinirea obiectivului
Se vor analiza şansele la titlu şi la câştigarea Cupei. Cel mai probabil se va considera că primul obiectiv este ratat, iar Cupa va deveni prioritară.

Lotul pentru retur
În funcţie de primul punct, se va hotărî strategia pentru retur. Indiciile conduc către ipoteza unei remanieri masive, urmând să fie aduşi la echipă mulţi jucători neexperimentaţi, dar cu potenţial mare.

Analiza individuală a fotbaliştilor
Selecţia celor ce vor rămâne se va face în funcţie de "notarea" antrenorului. Deci, fiecare fotbalist va fi evaluat de Ioan Andone, iar şefii vor decide dacă pleacă sau nu. De fapt, lista cu cei ce vor fi transferaţi se cunoaşte deja, dar există propuneri de transferuri.

La final, tehnicianul va propune măsurile sale pentru revitalizarea echipei. Inclusiv lista cu jucătorii ce ar trebui transferaţi, luând în calcul posibilităţile financiare ale "câinilor".

"Poate am greşit şi eu în vară, atunci când am păstrat unii jucători şi pe alţii i-am împrumutat. Poate era altceva dacă îl lăsam pe Grigore să plece împrumut şi să joace constant şi îl păstram pe Goian. Poate era mai bine dacă îl ţineam pe Muşat, care joacă excelent, în loc de ce am acum pe stânga.Ceva trebuie schimbat. Neapărat! Nu se poate ca Dinamo să termine de câţiva ani pe trei, pe cinci, pe patru…

Voi întocmi raportul şi vedem ce se întâmplă. După analiză, accept şi respect orice hotărâre se va lua", Ioan Andone, antrenor Dinamo

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.