• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Clau-gol îl cheamă pe Cristea: "Vino, Prinţule, vino!"

Posted by alex On 04:13 No comments
Dinamo a bătut palma cu "U" Cluj pentru Adrian Cristea, iar mutarea se poate perfecta în zilele următoare, dacă jucătorul se înţelege la bani cu Walter. Fost coleg cu Cristea în "Groapă", Niculescu face lobby pentru transferul mijlocaşului.
După cinci ani petrecuţi la Dinamo, Adrian Cristea este aproape să plece la Universitatea Cluj. Şefii "câinilor" au bătut deja palma cu Florian Walter pentru a-l ceda pe jucător, în contul datoriei de 1,5 milioane de euro pe care Dinamo o are la Walter.
"Îl doresc foarte mult pe Cristea. Sunt şanse mari să vină din retur la U", a spus zilele trecute Walter pentru Ziua de Cluj. Acesta mai trebuie să îl convingă numai pe jucător să accepte contractul pe care o să i-l propună. Claudiu Niculescu, fost coleg al "Prinţului" la Dinamo, se arată încântat de posibilitatea unei noi colaborări cu mijlocaşul. "Este un jucător foarte valoros, îl cunosc bine. E dorit de toate echipele puternice din România. Ar fi un transfer extraordinar pentru Universitatea Cluj", spune Niculescu.

"Poate să dea zece goluri pe sezon"

"Clau-gol" a discutat deja personal cu "Prinţul" pe această temă. "Am şi vorbit cu el, normal. L-am sfătuit să vină aici, să nu stea pe gânduri, dacă Dinamo îi va da drumul. El ar avea astfel ocazia să-şi relanseze cariera şi să redevină acel jucător din urmă cu doi-trei ani, care marca zece goluri pe sezon", afirmă Niculescu.

"Clau-gol" face marcaj şi la "Danciu"

Atacantul lui "U" mai are o altă dorinţă personală, aceea de a-l avea coleg în atac din nou pe Ionel Dănciulescu. "Mie mi-ar plăcea să vină şi Dănciulescu la Cluj. Ar fi extraordinar, ne cunoaştem de atâta vreme, am jucat împreună şi am marcat goluri. Cu Danciu nu am vorbit despre acest lucru şi nu ştiu dacă ar pleca de la Dinamo", a conchis Niculescu.

Niculescu, încă trei ani la "U"

Deşi are deja 34 de ani, Niculescu este cel mai bun marcator al lui "U" în primele 18 etape, cu şapte goluri, şi are de gând să îşi prelungească angajamentul, care e scadent în vara anului 2012. "Vreau să ne îndeplinim obiectivul, iar personal mi-aş dori prelungirea contractului cu încă un sezon. A fost un an bun pentru mine, mai ales în partea a doua, după ce am venit la Cluj-Napoca", afirmă Niculescu.

Cristea vrea în străinătate

Mijlocaşul lui Dinamo nu mai priveşte cu ochi buni fotbalul din România şi amână să dea un răspuns concret celor de la "U" Cluj, echipă care s-a înţeles cu şefii "câinilor" pentru un transfer al său. Adrian Cristea îşi doreşte un transfer în străinătate şi le-a explicat apropiaţilor că până în ianuarie nu va lua în considerare nicio ofertă venită din ţară.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.