• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dănciulescu: "Cupa României, cel mai aproape obiectiv al lui Dinamo"

Posted by alex On 04:13 No comments
Atacantul echipei Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, marţi, că îşi doreşte, pentru anul 2011, ca gruparea bucureşteană să aibă constanţă în joc şi să câştige o nouă ediţie a Cupei României.
"Îmi doresc ca lucrurile să meargă bine la Dinamo să nu mai avem această inconstanţă din acest tur de campionat şi, de ce nu, să câştigăm Cupa României, care deocamdată este cel mai aproape obiectiv al nostru. Dacă se poate, îmi doresc ca noul an să fie de zece ori mai bun. Pentru mine îmi doresc să fiu sănătos împreună cu familia mea. Sper ca anul care vine să fie mai bun decât a fost această a doua parte a lui", a spus Dănciulescu.

Dinamo este calificată în semifinalele Cupei României, unde va întâlni, în dublă manşă pe Gloria Bistriţa.

Ionel Dănciulescu speră ca suporterii dinamovişti să revină la stadion. "Nu am văzut mesajele suporterilor scrise pe Stadionul Dinamo. E normal să fie supăraţi, pentru că în ultimii doi-trei ani de zile nu au fost rezultatele pe care şi le-au dorit, bine, nici noi nu ni le-am dorit şi este normal. Vin din ce în ce mai puţini la stadion. Sper ca lucrurile să se îndrepte un pic în anul care vine, dar numai noi îi putem readuce în tribune prin evoluţiile pe care le-am avea pe teren", a completat Dănciulescu.

Atacantului îi place Stadionul Dinamo, deşi mulţi suporteri se plâng de arhitectura acestuia. "Mie îmi place şi Stadionul Dinamo, nu am niciun fel de problemă. E un stadion unde mă simt bine, unde sunt obişnuit. Toată lumea spune că e un stadion urât, neprimitor, dar am avut satisfacţii enorme pe acest stadion", a subliniat Dănciulescu.

Ionel Dănciulescu a precizat că jucătorii şi-au primit o parte dintre salariile restante. "Am înţeles că s-au virat ceva bani. N-am sunat să verific dacă au intrat sau nu. Se fac eforturi pentru a se plăti aceste restanţe. E normal să se plătească, pentru că sunt foarte mulţi jucători care se bazează efectiv pe aceşti bani luaţi de la club", a mai spus Dănciulescu.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.