• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dănciulescu: "Nu sunt jucător de 10 minute"

Posted by alex On 04:13 No comments
Cu 189 de goluri marcate în prima ligă, Ionel Dănciulescu recunoaşte, în premieră, că nu se poate obişnui cu gândul evoluţiilor sporadice în echipa lui Andone. Şi, în plus, spune răspicat că mai degrabă ar pleca decât să repete scenariul din tur!
ProSport a scris încă de acum două luni despre nemulţumirea golgheterului din "Ştefan cel Mare" legată de faptul că nu prea e folosit, după care, o oarecare confirmare a venit şi după gestul obscen de descătuşare de după golul de la Brăneşti. Chiar şi atunci, Danciu a preferat să nu iasă în public, punând totul pe seama tensiunii de pe teren. Acum, veteranul a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca dacă nu i se vor da mai multe şanse.

"Îmi trebuie încredere!"
"Am ajuns la o vârstă şi o maturitate fotbalistică la care nu-mi permit să joc 10‑15 minute. Mie, dacă îmi dai încredere, dau absolut totul pe teren. Sunt un fotbalist care vrea să joace, să fie pe teren. Încă mai pot, şi nu o spun doar pentru vorbe. Mi-aş dori să termin acest contract la Dinamo, dar cu siguranţă nu sunt un jucător care să evolueze 10-15 minute", a spus "Danciu-gol" pentru Prima Tv. Totuşi, vârful vrea să ia o decizie după cantonamentul din Antalya. "Vom vedea ce va mai fi după perioada de pregătire. Voi da tot ce am mai bun din mine în acea perioadă pentru a juca mult mai mult la Dinamo sau cine ştie unde. Au fost momente şi în acest tur de campionat în care am demonstrat, atât cât s-a putut demonstra în câteva meciuri, că sunt acelaşi jucător", a concluzionat Dănciulescu pentru sursa citată.

Amicale cu Hajduk şi Partizan
Dinamo va pleca în ianuarie într-un cantonament de două săptămâni în Antalya (20 ianuarie - 9 februarie). "Câinii" au programate pentru acest turneu cinci partide amicale. Astfel, elevii lui Ioan Andone vor da piept cu Austria Viena (26 ianuarie), Obolon Kiev (28 ianuarie), Partizan Belgrad (30 ianuarie), Hajduk Split (6 februarie) şi Olimpia Ljubljana (8 februarie).
Cifrele lui Dănciulescu:

-435 de meciuri în Liga I
-276 de partide în tricoul lui Dinamo în prima ligă
-189 de goluri în Liga I
-127 de reuşite pentru Dinamo pe prima scenă

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.