• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Declaraţiile lui Andone de după meciul cu Astra au încins atmosfera în Ştefan cel Mare » Vulcan în vestiar

Posted by alex On 04:12 No commentsFotbaliştii sînt supăraţi că antrenorul nu le ia partea în privinţa restanţelor salariale şi că a început să arunce vina pe ei după meciuri.
Vestiarul cîinilor fierbe! Cunoscut ca un apropiat al fotbaliştilor şi un bun psiholog, Ioan Andone începe să simtă cum pierde controlul asupra echipei. De ce s-au deteriorat relaţiile dintre antrenor şi lot?
Roş-albii sînt nemulţumiţi de reacţiile lui "Fălcosului" de la conferinţa de presă de după partida cu Astra (2-2), cînd a dat vina pe unii dintre elevii săi şi a punctat că aceştia nu merită să fie cu banii la zi! "Cînd e cu noi, zice că ne susţine pînă-n pînzele albe, că se bate cu toţi şefii pentru drepturile noastre. Apoi, se dă bine cu cei din conducere şi zice că ar trebui să stăm neplătiţi şase luni! Speram ca, după Rednic, să fi scăpat de vorbe sucite!", se plîng roş-albii.Întîi l-a apărat pe Alexe, apoi l-a făcut praf
Jucătorii sînt supăraţi şi pentru că doar unii sînt certaţi la înfrîngeri. După Astra, cînd se îndrepta spre vestiare, Andone s-a luat de Cătălin Munteanu, pe care l-a certat de mama focului! Camerele GSP TV au surprins şi un dialog între fani şi tehnician. "Alexe nu joacă nimic, de ce insişti cu el?", au întrebat suporterii. "Vine după o accidentare de patru luni, trebuie să avem răbdare cu el. În plus, e foarte bun pe benzi, unde n-avem variante", a replicat "Fălcosul". La conferinţa de presă însă, l-a criticat pe dur: "Alexe n-a înţeles că joacă vîrf şi s-a plimbat aiurea stînga-dreapta. I-am zis să stea mai aproape de Marius Niculae, dar...".


Ce afirmaţii i-au deranjat pe "cîini"
- "Nu ştim să tragem la poartă, sîntem curioşi rău anul ăsta. Nu sîntem în regulă cu mintea, nu sîntem liniştiţi"
- "La cum jucăm, merităm să nu ne dea şefii salariile timp de şase luni! E vorba de respect faţă de culori, nu de bani. Peste tot sînt probleme, dar numai noi ne plîngem".
- "L-am trimis pe Goian la Astra şi i-am dat o şansă lui Grigore... Şi? O alegere total neinspirată. Dacă aş fi ales să se ducă Grigore la Astra, să vedeţi ce bine i-ar fi prins!"


"Andone e mai periculos la vorbe decît Contra! Avantajul lui e că are un conducător, pe Nicolae Badea, care calculează, care face lucrurile doar după ce le analizează atent"
Ioan Becali, fost agent FIFA

Antrenorul nu e-n calendar
Roş-albii au pus de ieri în vînzare noile calendare pentru 2011, care costă 18 lei bucata, dar din ele nu fac parte şi membrii staff-ului tehnic, în frunte cu Ioan Andone! "Fotbaliştii sînt eroii ce trebuie scoşi în faţă, ei joacă şi ei vînd cel mai bine, de aceea apar pe copertă. La noi nu e situaţia de la Steaua, nu vrem să se interpreteze că facem modificări în staff-ul tehnic", au motivat oficialii. Gazeta a dezvăluit ieri că roş-albaştrii au scos la vînzare postere în care nu apar şi membrii staff-ului tehnic. Motivul? Desele schimbări de tehnicieni din Ghencea!

Şedinţa e mîine
Ioan Andone urmează să se întîlnească mîine, cel tîrziu joi, cu acţionarii pentru a discuta strategia pentru mercato din iarnă şi despre plata salariilor jucătorilor. E aşteptat Cristi Borcea să revină în Capitală. Totodată, "Fălcosul" trebuie să prezinte situaţia completă a lotului. "Prea multe achiziţii nu vor fi, fiindcă nu sînt bani. Dinamo trece printr-o perioadă disperată, dacă nu vinde nimic, nu mai are din ce trăi în 2011!", au comentat acţionarii.

Contra, aşteptat la Dinamo!
"Cosmin Contra e bineprimit în Ştefan cel Mare", a afirmat Andone. Tehnicianul "cîinilor" îl aşteaptă pe "Guriţă" şi ca fundaş dreapta, deşi pe 15 decembrie face 35 de ani, dar şi ca antrenor secund, lîngă Iulian Mihăiescu şi Ioan Manu. Problema se va rezolva cînd Borcea va ajunge în Capitală. Fanii însă resping vehement revenirea lui Contra în Ştefan cel Mare.

Străinii umiliţi
Întîmplare imediat după meciul cu Astra (2-2), la stadion: Moţi l-a aşteptat în faţa vestiarului pe colegul său Dragoş Grigore, l-a luat cu el în limuzina Mercedes CL, dar i-a lăsat în ploaie şi-n frig pe alţi doi coechipieri, Kone şi Diabate. Cei doi ivorieni au plecat pe jos, urcînd panta ce duce spre şoseaua Ştefan cel Mare, Moţi neîntrebîndu-l nici măcar de sănătate.

N-au bani de caritate
Dinamo obişnuia ca în această perioadă să facă diverse gesturi umanitare către copii nevoiaşi şi către juniorii clubului. Însă problemele financiare grave nu mai permit acte de caritate. Jucătorii se vor antrena pînă vineri la stadion, aşteptînd un semn din partea acţionarilor pentru a şti cum intră în posesia unei părţi din restanţele salariale înainte de Crăciun.sursa text : www.gsp.ro
sursa foto : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.