• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Derby pe tatami! O nouă ediţie la fotbal tenis în sala de judo din Ştefan cel Mare.

Posted by alex On 04:14 No comments
Suprafaţa de joc adaptată la condiţiile meteo, o minge un pic dezumflată, un fileu improvizat şi gata, s-a aranjat pe loc o nouă ediţie la fotbal tenis pe tatami în sala de judo din Ştefan cel Mare.
Echipele din acest an au fost Dinamo, formată din familia Niculae, junior şi senior, şi Universitatea Cluj, prin Claudiu Niculescu şi Florin Matache. "Pe bară" sau invitat special al ediţiei din acest an: Vlad Munteanu de la Wolsburg. În rest, execuţii rupte de pe Copacabana, multă caterincă şi un rezultat care s-a pierdut între seturi.
În timp ce se schimba terenul, "Săgeată" a vorbit şi despre viitorul său la Dinamo. "Este un loc ruşinos pentru Dinamo. Sperăm să cucerim măcar un trofeu. Îl aşteptăm pe nea Ando să vină să ne pună la treabă, pentru că locul 6 este ruşinos. Va trebui să strângem din dinţi şi să ducem Dinamo acolo unde îi e locul".
"Dacă aş fi fost lăsat să plec liber, nu aş mai fi fost aici. Se cer bani pe mine, iar aşa e mai greu să mă transfer", Marius Niculae, atacant Dinamo
Amicale cu Dacia şi Gzeongnam
Dinamo a parafat zilele trecute alte două meciuri amicale pentru cantonamentul pe care-l va efectua în perioada 18 ianuarie - 10 februarie la Belek, în Turcia. Astfel, pe 2 februarie va juca cu liderul din Moldova, Dacia Chişinău. Apoi, pe 6 februarie, va înfrunta FC Gyeongnam, locul 6 din campionatul Coreei de Sud.

"Să vină Niculae cu banii"
Marius Niculae a declarat ieri că şi-ar dori ca Ioan Niculae să preia pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo. "Eu sper să vină. Dacă ar investi, la valoarea dânsului, eu cred că ar lua campionatul an de an. Cu singuranţă am juca în Liga Campionilor. Domnul Borcea cu siguranţă ar renunţa dacă domnul Niculae ar investi să facă o echipă puternică", a mărturisit "Săgeată".
"Ando" face azi planul cu Badea
Ioan Andone şi-a terminat vacanţa în Thailanda şi s-a întors aseară în România. Tehnicianul îşi va relua de azi activitatea în Ştefan cel Mare, iar primul pas va fi creionarea unui plan pentru a aborda returul. "Fălcosul" va avea o întâlnire şi cu preşedintele Nicolae Badea, împreună cu care va stabili strategia pentru a doua parte a sezonului.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.