• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dinamo, campioana revenirilor! Cum s-au salvat câinii pe final!

Posted by alex On 04:13 No comments
Echipa lui Andone a întors după pauză şapte partide din cele 18 disputate în acest sezon de Liga I, fiind prima la acest capitol
Contra Stelei, Napoli a reuşit să revină miraculos de două ori, izbutind practic să-şi asigure în reprizele secunde cu roş-albaştrii calificarea în primăvara europeană. În Liga I, un caz similar l-a avut Dinamo, care doar în acest sezon şi-a trecut în cont câteva răsturnări de situaţie formidabile.
Un clasament făcut în funcţie de punctele pe care o echipă le-a câştigat după ce a întors rezultatul înregistrat la pauză este deosebit de interesant. În plus, îţi poate spune multe despre pregătirea fizică a respectivelor formaţii sau despre pregătirea psihologică. În Liga I, campioana primelor 18 etape este Dinamo. La polul opus, Bistriţa, "U" Cluj şi Sportul. Steaua stă şi ea rău.

Câinii miracolelor
În acest sezon, echipa lui Ioan Andone a reuşit de trei ori să învingă după ce la pauză era condusă: cu Astra, în prima etapă, cu Rapid şi cu Gaz Metan. Numărul este cu atât mai important cu cât nicio echipă nu a reuşit o asemenea performanţă nici măcar de două ori, iar totalul celorlalte echipe din Liga I care şi-au trecut în cont "come-back"-uri este de cinci!
Din asemenea răsturnări, alb-roşiii au contabilizat 14 puncte, mai mult decât dublu faţă de Steaua, de exemplu, care a obţinut doar 6 puncte. Dinamo stă bine şi la capitolul punctelor pierdute într-un asemenea mod. Doar o singură dată au fost întorşi "câinii", cu Universitatea Craiova, când au fost egalaţi în repriza a doua, după ce conduceau cu 2-1 la pauză.
"U" CLUJ semnează "Prinţul"!
Cristea a fost convins până la urmă de Florian Walter să accepte oferta celor de la "U" Cluj şi va semna cu ardelenii. Aseară, târziu, Walter s-a întâlnit cu Nicolae Badea şi au pus la punct actele tranzacţiei. Ulterior, proprietarul lui "U" s-a văzut şi cu Adrian Cristea, pe care a reuşit într-un final să-l convingă.
Ce meciuri a întors Dinamo
Et. 1: Astra - Dinamo 1-2 (1-0 la pauză)
Et. 3: Pandurii - Dinamo 2-2 (2-0)
Et. 4: Dinamo - Rapid 3-2 (0-2)
Et. 5: FCM Tg. Mureş - Dinamo 2-6 (1-1)
Et. 7: FC Braşov - Dinamo 2-2 (1-0)
Et. 13: Dinamo - Gaz Metan 3-2 (1-2)
Et. 18: Dinamo - Astra 2-2 (0-2)
Clasament (meciuri câştigate prin întoarceri de rezultat)
1. Dinamo 4 p
2-3. Oţelul, Timişoara 12 p
4-5. FC Vaslui, Victoria Brăneşti 9 p
6. CFR Cluj 8 p
7. Rapid 7 p
8-9. Steaua, "U" Craiova 6 p
10-11. Pandurii, Unirea Urziceni 5 p
12-15. Gaz Metan, Astra, FC Braşov, FCM Tg. Mureş 4 p
16-17. "U" Cluj, Sportul 3 p
18. Gloria Bistriţa 1 p
Clasament (meciuri pierdute prin întoarceri de rezultat)
1-2. Urziceni, Sportul 11 p
3. FCM Tg. Mureş 9 p
4. Gloria Bistriţa 8 p
5-6. Gaz Metan, "U" Cluj 7 p
7-8. Brăneşti, Pandurii 6 p
9-10. Astra, FC Braşov 5 p
11-12. Rapid, "U" Craiova 4 p
13-14. FC Vaslui, Steaua 3 p
15-18. Oţelul, Timişoara, Dinamo, CFR Cluj 2 p

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.