• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dinamo e în COLAPS! Vezi care este unica şansă de redresare a "câinilor"!

Posted by alex On 04:10 No commentsDinamo se află la un pas de prăbuşire, iar principala cauză este imensul deficit pe care clubul l-a acumulat. Acţionarii din "Ştefan cel Mare" se străduiesc să caute soluţii pentru a redresa situaţia, vânzarea de jucători fiind principalul obiectiv. Dar salvarea poate veni mult mai uşor: calificarea în Liga Campionilor, în ultimul an în care campioana României merge direct în grupe! Dacă în urmă cu două sezoane, când erau bani la club, nu s-a reuşit acest lucru, e greu de crezut că se va putea întâmpla ceva notabil într-un sezon în care se negociază până şi lumina cu CS Dinamo!Posibilitatea ca Dinamo să fie preluată de Ioan Niculae a scos la iveală şi adevărata dimensiune a problemelor cu care "câinii" se confruntă. Auditul comandat de patronul Astrei Ploieşti a relevat un minus uriaş pe care clubul din "Ştefan cel Mare" îl are: aproximativ 16 milioane de euro. Un calcul simplu arată că nu s-ar fi ajuns aici dacă în sezonul 2008-2009 Dinamo ar fi reuşit să ia titlul, în dauna Unirii Urziceni. Adică dacă ar fi intrat în Ligă!

Ratarea Ligii i-a scindat

În urmă cu două sezoane, în anul în care Unirea Urziceni a câştigat campionatul, conducătorii dinamovişti îşi făcuseră calcule amănunţite. Acţionariatul din "Groapă" şi-ar fi rezolvat toate probleme cu o eventuală calificare în Liga Campionilor şi, cu trei etape înainte de final, erau în obiectiv. Totuşi, ultimele trei runde au fost de coşmar: "câinii" au pierdut şi cu Urziceni (0-1), şi cu Braşov (0-2), iar la final au terminat abia pe locul 3. La puţin timp după acel moment, Florian Walter, Vasile Turcu şi Dragoş Săvulescu au abandonat clubul, astfel că în acest moment singurii care mai investesc în Dinamo sunt Nicolae Badea şi Cristi Borcea. Ultimul a şi avertizat la vremea respectivă: "E foarte grav că n-am ajuns în Ligă. Vor veni vremuri foarte grele!". Lucru despre care, din păcate pentru "câini", scrie presa în aceste zile!

Urziceni a adus 17,7 milioane de euro

În ultimii ani, veniturile generate de Liga Campionilor au crescut de la ediţie la ediţie. Astfel, dacă în sezonul 2008/2009 competiţia regină a cluburilor a adunat 821 de milioane de euro, sezonul trecut, când Unirea Urziceni a participat, s-au strâns 1,09 miliarde. Ialomiţenii au bătut orice record şi au reuşit să strângă o sumă totală de 17,7 milioane de euro, în condiţiile în care cele opt puncte acumulate au generat doar 2,4 milioane. Astfel, doar prin simpla participare în grupele Ligii, după ce se stabileşte şi valoarea de piaţă a televizărilor, un club din România ar putea acumula minimum 15 milioane de euro. Şi, totodată, altfel ar fi stat lucrurile acum cu această sumă în vistieria clubului. În plus, nu s-ar mai fi retras niciun acţionar, iar datoriile către terţi n-ar mai fi ajuns la cifra uluitoare de 12 milioane de euro!

Astfel, dacă Dinamo ar reuşi să recupereze în retur diferenţa de opt puncte care o desparte de Oţelul, şi-ar rezolva practic toate problemele. În caz contrar, "câinii" ar ajunge direct pe buza prăpastiei, iar clubul ar putea intra într-o reconstrucţie fără precedent.
Noua strategie: cumpără doar tineri!

ProSport a scris de curând că Andone şi şefii au întocmit o listă cu jucătorii de care se vor despărţi în această iarnă. Astfel, în ianuarie se va face o şedinţă de analiză a şanselor de campionat, în funcţie de care se va stabili şi strategia de achiziţii, dar şi viitorul lui Ando. Surse din club susţin că au început încă de pe acum negocierile cu diverse cluburi pentru aducerea unor jucători tineri, ieftini, dar de perspectivă.
"Dacă Dinamo nu va lua titlul, va fi în colaps financiar. E cât se poate de adevărat. Previziunile sunt sumbre-sumbre", Gigi Neţoiu, fost acţionar Dinamo
"Vor veni vremuri când nu vom mai avea cu ce să plătim nici apa calda. Este cea mai mare durere pentru club că nu ne-am calificat în Liga Campionilor", Nicolae Badea
Ce datorii are Dinamo:

4 milioane de euro acţionari
12 milioane de euro taxe, utilităţi, furnizori, securitate, Clubul Sportiv
Ce bani a strâns Unirea din Ligă:
7.1 milioane de euro participarea în grupe
8.2 valoarea televizărilor

2.4 valoarea celor opt puncte adunate, record absolut pentru România

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.