• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 4 octombrie 2010

Dinamo, înaintea Stelei în topul IFFHS! Inter e pe primul loc, Real-echipa lunii septembrie!

Posted by alex On 12:57 No comments

Echipa Dinamo Bucureşti a coborât 25 de poziţii şi ocupă locul 93, cu 125,5 puncte, în clasamentul pe luna septembrie al Federaţiei Internaţionale de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind formaţia română cel mai bine clasată în această ierarhie.
Următoarea echipă din Romania din topul IFFHS este Unirea Urziceni, cu o cădere de pe locul 90 pe 118, cu 117 puncte, la egalitate cu formaţia Universidad San Martin de Porres (Peru). CFR Cluj a coborât 15 de locuri şi se află pe 134, cu 109,5 puncte. Steaua Bucureşti a coborât de pe poziţia 113 pe 141, cu 107,5 puncte.

Echipa FC Timişoara a coborât de pe 135 pe 155, cu 102 puncte, la egalitate cu formaţiile Argentinos Juniors (Argentina), AEK Atena (Grecia), Motherwell FC (Scoţia) şi CB Jeonbuk Hyundai Motors (Coreea de Sud). Formaţia FC Vaslui a urcat de pe 186 pe 162, cu 100,5 puncte.
Internazionale Milano continuă să se afle pe prima poziţie, cu 300 de puncte, în clasamentul stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS) şi în luna septembrie. Pe poziţia secundă se află spaniolii de la FC Barcelona, cu 279 de puncte, iar pe locul trei se situează nemţii de la Bayern Munchen (260 de puncte).
Poziţia a patra este ocupată de englezii de la Chelsea Londra, cu 232 de puncte, în timp ce pe cinci şi pe şase se află Estudiantes La Plata (Argentina), cu 231 de puncte, şi FC Liverpool (Anglia), cu 227 de puncte.
Locul şapte a revenit spaniolilor de la Atletico Madrid, cu 224 de puncte, urmaţi de Anderlecht Bruxelles (Belgia) şi Internacional Porto Alegre (Brazilia), ambele cu câte 221 de puncte. Poziţia a zecea este ocupată de italienii de la AS Roma, cu 216 puncte. Formaţia spaniolă Real Madrid a fost desemnată echipa lunii septembrie.

sursa : www.mediafax.ro
sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.