• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dinamo, la vânzare! Vezi câte milioane îi cere Badea lui Niculae pentru a-i vinde clubul!

Posted by alex On 04:14 No commentsDiscuţiile legate de problemele financiare ale lui Dinamo se pot sfârşi în această iarnă şi asta datorită lui Ioan Niculae, actualul patron al Astrei Ploieşti. Omul de afaceri a redeschis tratativele cu Nicolae Badea referitoare la preluarea clubului din "Ştefan cel Mare" şi, în cazul în care tranzacţia se va realiza, este hotărât să investească masiv.
În urmă cu cinci zile, Ioan Niculae mărturisea pentru cititorii ProSport că a renunţat la negocierile pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni al lui Dinamo. Între timp, lucrurile s-au schimbat cu 180 de grade, lucru confirmat şi de business-man.

"Negociez cu domnul Badea"
Vineri seara, la sfârşitul galei de sfârşit de an organizată de LPF, Ioan Niculae şi Nicolae Badea au fost văzuţi plecând împreună de la locul evenimentului. Cei doi au reluat tratativele pentru achiziţionarea "câinilor" de către patronul de la InterAgro. "Eu n-am ascuns niciodată că sunt dinamovist de mic copil. Este adevărat că am reînceput discuţiile cu domnul Badea, dar este o problemă complexă. Din moment ce am investit şi în acel audit, e o certitudine faptul că mă gândesc serios să cumpăr Dinamo, însă e o chestiune de timp, nu am cum să-mi dau seama cât vor dura aceste tratative", a explicat ieri Niculae pentru ProSport.

Badea vrea 22 de milioane
Actualul preşedinte al CA din "Ştefan cel Mare" a fixat deja preţul pachetului majoritar de acţiuni al clubului: 22 de milioane. Această sumă include şi datoriile pe care Dinamo le are în momentul de faţă, 12 milioane de euro, dar şi banii pe care actualii proprietari îi datorează foştilor acţionari, Turcu, Walter şi Săvulescu. Practic, la finalul tranzacţiei, lui Nicolae Badea şi Cristi Borcea le-ar reveni câte două milioane de euro cash. Aici intervine problema, pentru că Ioan Niculae vrea să investească în finalizarea afacerii "Dinamo" cel mult 20 de milioane de euro. În plus, omul de afaceri ar fi dispus să investească în primul an până la 10 milioane de euro în echipă.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.