• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dinamo nu are bani pentru pregătirea de iarnă! Jucătorii fac gesturi de solidaritate

Posted by alex On 04:13 No comments
Câinii au probleme mari cu banii, însă nu se dau la o parte atunci când vine vorba despre binele clubului. Dovada? Gestul de ieri, când mai mulţi jucători importanţi au acceptat să semneze un act prin care erau de acord să primească banii restanţi abia în ianuarie!
Chiar dacă au de luat bani încă din vară, fotbaliştii dinamovişti nu ezită să-şi ajute clubul. Până astăzi, niciun elev de-al lui Andone nu a depus memoriu pentru a deveni liber de contract sau pentru a-şi recupera banii, ba mai mult, jucătorii fac gesturi de solidaritate faţă de Dinamo.
Înainte de a pleca în vacanţă, mai mulţi "câini" au fost chemaţi în birourile de la contabilitate pentru a semna amânări de plată ale salariilor restante. Dar care este miza acestei iniţiative?

FRF ameninţă

La sfârşitul lunii februarie, cluburile din Liga I au data limită să depună dosarele în vederea obţinerii licenţei pentru sezonul 2011-2012. Iar, în acest sens, Federaţia Română de Fotbal a atenţionat că nu se vor mai acorda licenţe echipelor care au datorii către jucători sau către stat, mai ales că UEFA va fi cea care va examina atent toate dosarele. Ameninţaţi de FRF, şefii au găsit soluţia de a "fenta" situaţia şi au chemat mai mulţi fotbalişti să semneze amânări ale salariilor restante pentru jumătatea lunii ianuarie. Tot o soluţie de amânare s-a găsit şi pentru datoriile către stat. Astfel, pentru o datorie de 4,8 milioane RON, "câinii" au depus o garanţie de 40% din sumă ca să primească amânarea de plată.

Caută bani pentru cantonament

O altă problemă legată de lipsa banilor la club este legată de cantonamentul din Antalya. Din câte se pare, "câinii" nu au plătit până acum turneul de iarnă şi se fac eforturi mari pentru a strânge suma de 70.000 de euro. La jumătatea lunii ianuarie 2011, Dinamo are programat un cantonament de aproximativ două săptămâni în Turcia.

Dănciulescu a discutat cu Nicolae Badea şi cu Ioan Becali, fiind nemulţumit de statutul său la echipă şi de restanţele salariale. De serviciile vârfului s-au interesat până acum Tg. Mureş şi "U" Cluj.

Deşi le-a fost propus de Poli Timişoara, câinii l-au refuzat pe Dorin Goga. Salariul atacantului de peste 200.000 de euro pe sezon a speriat conducerea lui Dinamo, care a renunţat la atacant.

Jucătorii cu restanţe mari de la Dinamo

Marius Niculae 4 luni salariu 200.000 de euro
Emilian Dolha 4 luni salariu 120.000 de euro
Ionel Dănciulescu 4 luni salariu 120.000 de euro
Laurenţiu Rus 4 luni salariu 50.000 de euro
Djakaridja Kone 3 luni salariu 70.000 de euro

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.