• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 4 octombrie 2010

Dinamo, pe mâna ruşilor? Borcea ar fi în negocieri cu miliardarii de la Est!

Posted by alex On 18:09 1 comment

Doamne ajuta ! Visul meu de cativa ani sa fie oare realitate ? 
DACA SCAPAM DE GIOVANI POATE SA VINA SI MAMA LU STALIN ....POATE CHIAR LENIN ANTRENOR . O fi nasol sa avem si noi un buget de 20  sau 30 mil euro pe an ??? 

Dinamo e în stare critică. Neimplicarea lui Borcea a creat haos la club, Nicolae Badea neputând să asigure de unul singur un buget corespunzător. Eşecul din Europa League a anulat unele contracte de sponsorizare extrem de bune pe care clubul s-ar fi bazat, aşa că oficialii din Ştefan cel Mare caută soluţii.
Conform Ziarului Naţional, Cristi Borcea negociază cu mai mulţi oameni de afaceri ruşi posibilitatea de a vinde clubul. Ideea nu este nouă, chiar Nicolae Badea testând, în urmă cu ceva timp pista arabă. Implicarea unui miliardar rus ar asigura liniştea financiară necesară a clubului din Ştefan cel Mare, lucru confirmat şi de "naşul" Gigi Becali.

"Borcea mi-a spus că dacă găseşte pe cineva care îl asigură ca face performanţă, vinde tot", a dezvăluit patronul din Ghencea.

Salarii restante
Dinamo nu a reuşit să vândă nimic în pauza de iarnă, iar acest lucru s-a repercutat la capitolul finanţe. În consecinţă, jucătorii au ajuns să fie cu două sau mai multe luni în urmă cu salariile, oamenii din club nu au mai luat bani din iunie-iulie, iar toţi antrenorii de la Centrul de Copii şi Juniori au avut îndemnizaţiile lunare micşorate cu 500 RON.

sursa : prosport.ro

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.