• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Dinamo a scăpat de N'Doye! Vezi cu ce clauze l-a "blindat" Astra pe senegalez!

Posted by alex On 04:13 No commentsAstra aduce dinamovişti pe bandă rulantă la Ploieşti. Ioan Niculae a mărturisit ieri că a reuşit achiziţionarea managerului sportiv al "câinilor", Florin Prunea, şi a lui Ousmane N'Doye. Deşi au avut alte ţinte, alb-roşiii s-au mulţumit cu aducerea lui Crăciun în schimbul senegalezului.
Conducerea lui Dinamo a reuşit în sfârşit să se debaraseze de jucătorul care în ultimul an le-a provocat cele mai multe bătăi de cap "câinilor". Ousmane N'Doye a fost împrumutat până la finalul sezonului la Astra Ploieşi, dar senegalezul nu va mai avea parte de tratament preferenţial acolo.

Clauză anti-ieşiri în oraş
Un obişnuit al vieţii de noapte din Bucureşti, senegalezul a semnat cu echipa lui Niculae un contract special. Pentru a ajunge la Astra, Ousmane a trebuit să accepte o serie de clauze care se leagă strict de obiceiurile sale din afara terenului. Astfel, fotbalistul va fi "ars" serios la bani dacă va mai fi prins în oraş înaintea meciurilor. "N'Doye este cu acte în regulă la Astra. Încă de când am vorbit cu el, atitudinea mi s-a părut foarte corectă. Nu se va face un regulament special pentru Ousmane", a explicat Niculae. Pe lângă senegalez, Astra l-a mai luat din "Ştefan cel Mare" şi pe managerul sportiv Florin Prunea.

Revine Crăciun. Eugen Crăciun!
În schimbul lui N'Doye, Dinamo a reuşit repatrierea lui Eugen Crăciun, un fundaş de 24 de ani care a mai jucat în "Groapă" până în 2008. Deşi au dorit să-l aducă pe unul dintre Takayuki, Strătilă sau Măţel, şefii "câinilor" s-au izbit pentru moment de refuzul lui Ioan Niculae. Crăciun a evoluat sezonul acesta în Liga I doar şapte partide, dintre care cinci ca titular.
Pleacă şi Andrei Cristea?
Marius Niculae şi Ionel Dănciulescu au bagajele făcute şi sunt şanse minime ca cei doi veterani din atacul "câinilor" să continue la Dinamo şi în retur. Mai mult, "câinii" se pot despărţi şi de Andrei Cristea, care este curtat de formaţii din Israel, China şi Germania. Presa de la Istanbul scrie şi de interesul lui Galatasaray pentru dinamovist, dar şi despre posibilitatea ca Torje să ajungă pe malul Bosforului.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.