• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

duminică, 3 octombrie 2010

"E greu să jucăm fără bani, dar trebuie să facem sacrificii! Meciul cu Steaua e vital şi sper să ne revenim"

Posted by alex On 11:26 No comments


Dinamo nu a reuşit să învingă pe teren propriu liderul Oţelul, iar jucătorii lui Ioan Andone nu găsesc nicio explicaţie pentru acest eşec. Gabi Torje admite că situaţia lui Dinamo este una dificilă, dar nu îşi poate explica ce se întâmplă cu câinii .
Mijlocaşul alb-roşiilor speră ca pauza prilejuită de meciurile naţionalei să fie un moment de răscruce şi Dinamo să-şi revină până la meciul cu Steaua, confruntare extrem de importantă pentru dinamovişti. Nici în ceea ce priveşte salariile elevii "Fălcosului" nu stau pe roze, dar Torje afirmă că jucătorii sunt înţelegători din acest punct de vedere, ţinând cont şi de situaţia economică mondială.

"Este foarte îngrijorător pentru noi deoarece nu am reuşit să câştigăm acasă de trei meciuri. Intrăm pe teren să câştigăm şi nu reuşim, nu înţelegem ce se întâmplă, dar sperăm ca în cele două săptămâni până la meciul cu Steaua să ne revenim pentru că este cel mai important joc pentru noi. Dacă ştiam ce se întâmplă cu noi am fi remediat acest lucru mult mai devreme. Probabil că am intrat într-un blocaj. Cele 8 puncte sunt foarte greu de recuperat, ne aşteaptă meciuri dificile cu contracandidatele la titlu.Meciul  cu Steaua este vital pentru noi şi pentru suporteri , indiferent de ce arată clasamentul. Ne dorim ca nea Ando să rămână cu noi şi să ducem la capăt ce am început. Toţi suntem supăraţi, dar trebuie să strângem rândurile şi să ne adunăm. Este greu să jucăm fără bani, dar trebuie să facem şi sacrificii. Ştim ce probleme sunt în întreaga lume, încercăm să nu ne plângem. A fost multă lume la stadion, ne-au susţinut, ne pare rău că nu am reuşit să-i facem fericiţi, dar sperăm ca la meciul cu Steaua să avem un stadion arhiplin şi să ne bucurăm împreună" , a declarat Torje la gsptv.

sursa : prosport.ro
sursa foto : www.fcdinamo.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.