• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

El e cel care poate "muta" tiki-taka din Ghencea în 'Groapă'! :) "Idolul meu e Dinho"

Posted by alex On 04:12 No commentsDinamo are un nou diamant, care abia aşteaptă să fie şlefuit. Promovat de Andone la prima echipă în meciul cu Vaslui, Rafi Stănescu spune că se inspiră din jocul extratereştrilor de la Barcelona şi că idolul lui este Ronaldinho.
Bătaie între Steaua şi Dinamo pe stilul de "împrumut" tiki-taka. Iubit şi dorit de Gigi Becali în Ghencea, celebrul stil de joc făcut celebru de Xavi şi ai lui este dorit şi de noua bijuterie de la Dinamo. "Xavi din Groapă", aşa cum este supranumit mijlocaşul de 19 ani, a dezvăluit pentru Libertatea că Andone are încredere în el şi că speră să nu îl dezamăgească.
"Domnul Andone m-a văzut la echipa secundă a clubului şi m-a luat cu seniorii în cantonamentul din Austria, în vară. Îmi pare rău că săptămâna trecută am avut meci cu juniorii Stelei şi am pierdut cu 1-3. Dânsul a urmărit partida şi aş fi vrut să-i dedic o eventuală victorie. Mi-a spus că l-a mulţumit jocul meu şi că are în continuare încredere în mine", a declarat Raphael Stanescu pentru Libertatea.

"Ador Barcelona şi stilul tiki-taka"

"În primul rând, învăţ multe de la colegi, pentru că sunt fotbalişti de calitate la Dinamo. Apoi, idolul meu e Ronaldinho şi urmăresc toate meciurile lui AC Milan, doar pentru el. Ca echipă ador Barcelona, care are un joc plăcut ochiului, dar şi foarte eficient, acel celebru tiki-taka", a mai spus mijlocaşul

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.