• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Fraţii Becali câştigă teren! Cum controlează Victor şi Giovani echipa din Ştefan cel Mare

Posted by alex On 04:15 No comments
Războiul pentru supremaţie la Dinamo între fraţii Becali şi contestatarii acestora şi-a derulat un nou episod în această iarnă. Câştigătorii rundei au fost foştii impresari, care au scăpat de la echipă de mai mulţi opozanţi.
Doi sunt de la echipă. Primul este argentinianul Juan Pablo Garat, care a fost avertizat prin sms de acest lucru de către Giovani Becali încă de la mijlocul turului.
La finalul primei părţi de campionat, sud-americanul avea să părăsească Ştefan cel Mare cu zgomot, denunţând că echipa este condusă de Mafie. A urmat un mai vechi "amic" al fraţilor impresari, Ousmane N'Doye.
Senegalezul a fost acuzat de antrenorul său că ar fi blătuit meciul cu CFR Cluj (0-1) şi apoi a fost exilat la "satelit" pentru a fi vândut ulterior la Astra Ploieşti. Ultimul pe "lista Becali" este şi cel mai important adversar al agenţilor. Florin Prunea, fostul manager sportiv al "câinilor", este cel care a denunţat de mai multe ori "interese nefaste făcute din exterior asupra echipei" şi a fost mereu un aspru contestatar al lui Giovani şi Victor Becali.
"Cupa e mai accesibilă"
Gabi Torje ştie care este cel mai important moment din 2010 pe plan personal: "Prima convocare la echipa naţională a României". Mijlocaşul dinamovist a mai explicat la PRO TV şi care este ţinta echipei lui Ioan Andone pentru acest sezon. "Obiectivul nostru este acum Cupa României, este mai accesibil. Este greu să ne mai gândim acum la campionat", a mai explicat "Torjinho", care a încheiat interviul de la PRO TV urându-i baftă la noua sa echipă lui Ousmane N'Doye, "un jucător care ne-a ajutat foarte mult".
Prima şedinţă a anului
Nicolae Badea a convocat ieri, la sediul Computerland, prima şedinţă a anului 2011. Au participat, printre alţii, Constantin Dănilescu şi Marian Albu, iar primul subiect pe ordinea de zi a fost planul de reducere a cheltuielilor pentru acest an. Al doilea punct a fost lista de plecări şi veniri de la echipa lui Ioan Andone.
Revelionul câinilor
Lucru mai puţin ştiut din viaţa clubului din "Ştefan cel Mare". Foştii jucători ai roş-albilor serbează în fiecare an pe 3 ianuarie "Revelionul câinilor", petrecere ce se desfăşoară încă din 1995. Acest lucru s-a întâmplat şi anul acesta, locaţia aleasă fiind aceeaşi din fiecare an, loja acţionarilor din calea Floreasca. Printre participanţi au fost Constantin Eftimescu, Florin Cheran, Iulian Mihăescu sau Marin Dragnea.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.