• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

INCREDIBIL! Dinamo, doar patru bilete vândute în prima zi pentru meciul cu Astra!

Posted by alex On 04:10 No comments
Dinamo e aproape de un nou record negativ de audienţă: doar patru bilete s-au vândut în prima zi pentru meciul cu Astra! Ieri a fost ceva mai bine: 46 de tichete, în ciuda reducerilor şi a preţurilor promoţionale existente
Absenteismul fanilor de la meciurile de pe stadionul Dinamo este destul de vechi şi cunoscut publicului. Doar că începe să atingă culmea ridicolului! Meciul cu Astra, la care până aseară şi-au anunţat prezenţa doar 50 de suporteri, e cel mai bun exemplu!
Câte bilete au vândut "câinii" într-o zi întreagă, mai precis joi, la deschiderea caselor de bilete, pentru meciul de astăzi cu Astra Ploieşti? Luaţi în calcul palmaresul clubului: 18 titluri, 12 Cupe şi o Supercupă.

Gândiţi-vă apoi la istoria roş-albilor, care au învins în trecut Inter, Milan şi Hamburg. Şi la numele mari care au evoluat pe arena din "Ştefan cel Mare": Dinu, Dudu Georgescu, Florea Dumitrache, Lucescu, Lupescu şi Răducioiu. Acum aflaţi şi câte tichete au fost vândute joi: patru! Mai puţin decât numărul degetelor de la o mână. O cifră cu mult inferioară celei de la un eventual concert al "cunoscutei şi îndrăgitei" Minodora la Maxim. Sau, cum s-a exprimat plastic o sursă din cadrul clubului Dinamo, "e o cifră care i-ar determina pe patronii oricărui bar obscur din Bucureşti să proclame «ultima comandă» şi să dicteze ora închiderii".

Promoţia n-a mers, iar vremea alungă lumea

Pronosticul e clar, chiar dacă şefii au redus preţurile şi au introdus o ofertă promoţională. Cine vine la meci cu biletul de la partida cu Poli Timişoara beneficiază de o reducere de 50%. De ce va fi aşa? Pentru că ieri s-au vândut încă 46 de bilete. Apoi, pentru astăzi, meteorologii anunţă temperaturi scăzute şi ploaie. În aceste condiţii, diseară, pe Dinamo, vor fi cam atâţia spectatori câţi au fost cu Ceahlăul în Cupă, cu "U" Cluj sau cu Gaz Metan. Aproximativ 200-250 de fani. Mult chiar şi sub media de acasă a roş-albilor, de 3.822 de suporteri pe meci. În "Ştefan cel Mare", ora 20:30 e ora închiderii. Ultima comandă a anului! Dacă nu se grăbesc, pacienţii din balcoanele spitalului de Urgenţă vor fi mai numeroşi decât spectatorii din tribune.
5.422 este media spectatorilor care au asistat la meciurile lui Dinamo de acasă în Liga I

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.