• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

duminică, 3 octombrie 2010

Înţepături pentru Borcea: "Noi nu ne pregătim de Champions League":)

Posted by alex On 12:20 No comments
Oţelul este echipa momentului, fiind pe primul loc în Liga I şi reuşind să învingă, într-o săptămână, atât pe Steaua, cât şi pe Dinamo. Marius Stan rămâne cu picioarele pe pământ şi recunoaşte că titlul este departe; în măsura în care rezultatele bune vor continua, se poate discuta de o participare europeană, dar condiţia este ca jucătorii să trateze fiecare meci cu extrem de multă seriozitate.

"Oţelul nu e cea mai bună echipă din campionatul românesc, dar cu siguranţă este una din cele mai serioase. E problema jucătorilor dacă vor reuşi să se menţină pe primul loc. Noi gândim pas cu pas şi gândul ne este la primul meci, cel cu Gloria Bistriţa. Apoi vom avea cu Mediaşul şi tot aşa. Încă nu ne pregătim pentru Champions League", a declarat oficialul gălăţean pentru sptFM, trimitere clară la declaraţia lui Borcea din urmă cu mai mulţi ani, când, după o victorie, câinii aveau un avans considerabil în fruntea clasamentului. În cele din urmă, după un final de sezon dezastruos, Dinamo a pierdut titlul.

Cine vrea jucători, să scoată banii

Cota jucătorilor Oţelului a crescut exponenţial în acest start de sezon, dar gălăţenii nu se gândesc să vândă. În măsura în care vor exista oferte seriaose se va negocia, dar rivalii să nu se aştepte şa preţuri de dumping, avertizează Marius Stan.

"Cine doreste jucatori de la noi, sa scoata banii. La modul declarativ se pot spune multe.", care a explicat, apoi, că formaţia a împrumutat foarte mult din stilul lui Munti: "E meritul jucatorilor, pentru ca sunt oameni seriosi, care muncesc zi de zi si care isi vad de treaba lor. Au ca prima pasiune fotbalul, nu altceva. E importanta si motivatia financiara, dar nu cred ca e pe primul loc. Otelul e aici pentru seriozitate, pentru ca are un antrenor pasionat, care e exact cum era si ca jucator. Echipa seamana cu jucatorul Dorinel Munteanu . Nu e o echipa spectaculoasa, care sa faca ceva iesit din comun, dar aduna puncte. Am prins si echipele intr-o perioada care nu e prea buna pentru ele. Ne mai trebuie 10-12 puncte ca sa ne indeplinim primul obiectiv si apoi vom mai vedea"

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.