• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Întinerire să fie, dar cu bani puţini! Cum poate rata Dinamo un tânăr de valoare, care a refuzat Steaua

Posted by alex On 04:12 No commentsCu numărul mult mai mare de goluri încasate decât al celor înscrise de liderul Oţelul, Dinamo caută de mult timp o soluţie viabilă pentru linia defensivă.
Şi a găsit-o în curtea celor de la Pandurii Târgu-Jiu: Vlad Chiricheş (20 de ani). Toată lumea de la club este entuziasmată de evoluţiile stoperului, dar, totuşi, transferul este în impas. Chiar dacă partea cea mai dificilă a problemei, înţelegerea cu gruparea olteană, se va rezolva de la sine în urma acordului dintre Dinamo şi Pandurii ce va fi refăcut în această iarnă. "Câinii" s-au lovit de o problemă la care nu se aşteptau: contractul jucătorului!
Nu prinde sistemul bani pentru performanţă
Din acest sezon, şefii au regândit strategia de transferuri, propunând un contract de tip german, bazat pe clauze de performanţă şi a cărui valoare financiară va creşte în funcţie de apariţiile stoperului şi de trofeele clubului. Ideea nu a prins însă la Chiricheş, pentru că oferta primului an, cea de bază, este infim mai mare decât cea de la Pandurii! Astfel, fundaşul central de 20 de ani ar putea fi protagonistul unui record în Liga I. A refuzat în vară Steaua pentru că nu dorea să ajungă în Ghencea, iar acum ar putea declina, din motive financiare, propunerea "câinilor" .
Suma de transfer a lui Vlad Chiricheş nu va fi suportată de Dinamo, ci va fi acoperită în contul datoriei pe care clubul Pandurii o are faţă de roş-albi în urma transferului lui Ilie Iordache la AEK Atena. În acelaşi protocol intră şi Gabriel Matei, fundaşul dreapta al oltenilor.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.