• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Ipoteză-şoc în cazul Mutu! "Briliantul", şase luni la Dinamo?

Posted by alex On 04:15 No comments
Este şocant, dar foarte posibil! Cristi Borcea a dezvăluit deunăzi unor apropiaţi că va face tot posibilul să-l repatrieze pe Adrian Mutu (foto), dacă va deveni liber de contract după scandalul de la Fiorentina.
O problemă în calea întoarcerii la Dinamo a lui Adrian Mutu ar fi salariul de 1,8 milioane net pe care îl încasează în Italia, fiind firesc ca fotbalistul să-şi dorească să rămână la o echipă din străinătate, capabilă să-i asigure un salariu comparabil. Cristi Borcea susţine însă că, în ciuda crizei financiare acute prin care trece în "Ştefan cel Mare", poate face un efort, dat fiind faptul că e vorba de un fotbalist de valoarea "Briliantului". Varianta nu e deloc de neglijat, strategia fiind aceea ca Mutu să evolueze până în vară sau chiar un an la Dinamo, după care să se transfere din nou în străinătate. Se ştie că Borcea este foarte apropiat de Giovani Becali, impresarul lui Mutu, astfel că această operaţiune ar fi făcută împreună.
Mai mult, la Dinamo antrenor este Ioan Andone, foarte bun prieten cu Mutu. În momentul scandalului "Cocaina", Andone l-a apărat pe fotbalist, primindu-l chiar să se antreneze cu Dinamo pe perioada suspendării (foto mic). Tot Dinamo e locul în care Mutu a susţinut celebra conferinţă de presă la întoarcerea din Anglia.

S-ar confrunta cu ispitele
Întoarcerea lui Mutu în ţară ar avea şi avantaje, şi dezavantaje. Ar avea parte, în primul rând, de un campionat mai slab, în care s-ar evidenţia, ar fi titular incontestabil şi ar reintra în formă şi în circuitul echipei naţionale. Ar fi însă confruntat cu tentaţiile Bucureştiului, pe care le cunoaşte foarte bine. Dacă ar avea escapade, mai mult ca sigur va fi apărat şi acoperit de Giovani Becali şi de Cristi Borcea, astfel că se poate confrunta cu o acutizare a declinului său.
Cristi Borcea este foarte bun prieten cu Adrian Mutu. Mai mult, de fiecare dată când Mutu a avut probleme, Borcea i-a luat vehement apărarea
"Dacă Mutu rămâne liber, Giovani îl poate aduce la Dinamo!", Gigi Becali, patron Steaua
Adrian Mutu:"Vreau să rămân aici!"
"Briliantul" a explicat ieri, pentru Antena 1, de la ce a pornit scandalul cu Fiorentina şi spune că acest ultim incident a însemnat doar explozia unei bombe amorsată acum un an, când era suspendat în "Cazul sibutramina". Mutu şi-a exprimat intenţia de a rămâne în Italia şi spune că se aştepta la un alt tratament din partea şefilor "viola": "Antrenorul m-a anunţat cu cinci zile înainte de meci că voi fi în lot, iar miercuri Giovani Becali îmi spune că nu mai sunt.
Mi s-a părut o lipsă de respect faţă de mine şi faţă de antrenorul meu. Au spus lucruri foarte urâte despre mine. Mă aşteptam la mai multă recunoştinţă, după meciurile pe care le-am jucat şi după golurile pe care le-am marcat", a spus "Briliantul". Fotbalistul a vorbit şi despre posibilitatea de a se transfera de la Fiorentina: "Aş vrea să rămân în Italia, dar dacă nu se poate, ne adaptăm şi în altă parte. Mi-e greu să mă mut, aici am stat cel mai mult din toată cariera mea".
Galata nu plăteşte 8 milioane pe "Briliant"
Ioan Becali, impresarul fotbalistului, a dezvăluit ieri că şansele ca Mutu să ajungă la Galatasaray sunt infime. Preşedintele turcilor, Adnan Polat, nu e dispus să achite suma de 8 milioane de euro pe care Fiorentina o cere pe jucător: "Am vorbit cu cei de la Galatasaray, dar nu îl vor pe Adrian. Hagi l-ar vrea, însă nu şi conducerea clubului', a explicat agentul în cadrul conferinţei de presă pe care a susţinut-o ieri, la Florenţa.
Şi suporterii îl cer!
Pe pagina de facebook a celor din "Ultras Tei" (foto) a apărut ieri un topic intitulat "Îl vrem pe Mutu înapoi! Hai acasă, Adriane!!!". Suporterii au comentat masiv această posibilitate, majoritatea susţinând ideea întoarcerii în "Groapă" a lui Adrian. "Mă omorâţi cu viaţa extrasportivă... Tot ce contează e ce face pe teren... Casano e de Spitalul 9 şi tocmai a fost luat de AC Milan", a postat, spre exemplu, Ionuţ Alecu.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.