• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

La vremuri noi, tot noi! Dinamo continuă întărirea prin repatrieri! Ce fin de-al lui Borcea se va întoarce în "Groapă"

Posted by alex On 04:14 No comments
Giani Kiriţă (33 de ani) este pansamentul pe rană pe care Cristi Borcea îl vede pentru defensiva lui Andone. Stoperul, care îşi va rezilia contractul cu Bursaspor la începutul anului 2011, ar putea merge cu Dinamo în cantonamentul din Antalya.
Înainte de a pleca în vacanţa din Thailanda, Ioan Andone a declarat că are nevoie de un fundaş central cu experienţă, care să dea încredere defensivei. Defensivă care a fost punctul slab al echipei în turul campionatului. De la Miami, Borcea a găsit imediat omul potrivit. Cu experienţă - aşa cum a cerut antrenorul, dinamovist - aşa cum îi place lui, plus fin de-al său. Este vorba despre Giani Kiriţă, fostul căpitan al "câinilor" care a căzut în dizgraţie la Bursaspor, campioana Turciei. De altfel, la începutul anului, Giani îşi va rezolva situaţia cu actualul său club, urmând să devină jucător liber de contract.

Momit şi de Sabău
La fel ca în cazul repatrierii lui Dănciulescu, "câinii" au concurenţă pentru a-l "semna" pe Kiriţă din partea celor de la FCM Târgu Mureş. Totuşi, Giani le-a transmis apropiaţilor că nu va merge în Transilvania, chiar dacă oferta echipei lui Ioan Ovidiu Sabău va fi mai bună. "De fiecare dată când am venit ca spectator pe Dinamo, fanii m-au aplaudat, m-au elogiat. Nu pot să le întorc spatele", s-a confesat fostul căpitan din "Groapă".
"Aştept cartea verde"º
Giani Kiriţă îşi petrece ultimele zile din 2010 în mijlocul familiei, la munte. În acest sens, fundaşul central şi-a procurat un Citroen 4x4 pentru a nu avea probleme cu zăpada, mai ales că are de gând să meargă în mai multe locuri. Legat de revenirea în ţară, Kiriţă a refuzat să detalieze: "Acum vreau să-mi reziliez contractul cu Bursa. După ce voi avea cartea verde în mână, discutăm altfel!".
"Rămâne să căutăm un jucător de care avem nevoie acolo, în centrul apărării. Un fotbalist cu experienţă, care să dea siguranţă", Ioan Andone, antrenor Dinamo
2 titluri şi 3 Cupe a câştigat Kiriţă la Dinamo
12 meciuri în campionat şi 4 în Cupa României a bifat Kiriţă sub comanda lui Andone, în 2003

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.