• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Marius Alexe: "Andone ne-a zis că nu pleacă, nici nu ne gîndim că demisionează"

Posted by alex On 04:09 No commentsMijlocaşul lui Dinamo, Marius Alexe, a declarat că tehnicianul Ioan Andone, care are câteva propuneri de a antrena în străinătate, le-a transmis jucătorilor că nu va pleca de la Dinamo.
"Nouă ne-a zis că nu pleacă, ne-a spus că rămâne alături de noi. Nici nu ne gândim că o să plece", a afirmat Alexe.
Conform unor informaţii apărute astăzi în Gazeta Sporturilor, Ioan Andone are câteva oferte din ţările din zona Golfului. El a mai antrenat în perioada 2008-2010 formaţiile Al-Ettifaq (Arabia Saudită) şi Al-Ahli (Dubai, Emiratele Arabe Unite).
Marius Alexe a mai spus că îşi doreşte o victorie în partida de sâmbătă cu Astra, chiar dacă în trecut a evoluat pentru formaţia ploieşteană. "Le mulţumesc oamenilor de la Astra pentru timpul ptrecut acolo. Nu am să uit niciodată acele momente, am promovat cu ei, dar acum sunt la Dinamo şi îmi doresc să câştigăm.

Normal că nu ne doream acest loc şi nici nu ne gândeam la aşa ceva. Am pierdut multe puncte uşor şi iată că am ajuns pe locul pe care suntem. Sperăm să nu mai pierdem puncte aşa de uşor în retur", a precizat Alexe.

Mijlocaşul în vârstă de 20 de ani a adăugat că deocamdată nu se gândeşte la un transfer de la Dinamo. "Nu vreau să mă gândesc acum la un transfer, nu cred că mi-ar face bine şi nu am de ce. Sunt concentrat să joc cât mai bine la Dinamo", a explicat el, informează Mediafax.

sursa text : www.gsp.ro
sursa foto : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.