• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Mărturii terifiante din interiorul lui Dinamo: "Club mafiot, a fost de rahat! Dacă va continua aşa, va da faliment!"

Posted by alex On 04:13 No commentsDupă meciul de la Urziceni, sud-americanul Juan Garat a avut un conflict deschis cu Giovani Becali. La acea vreme, impresarul i-a promis că va plăti pentru că şi-a permis să-l tragă la răspundere, iar ieri jucătorul a părăsit ţara şi spune că nu vrea să mai revină niciodată în România. Nu înainte de a-şi spune propria viziune cu privire la scurta sa experienţă de la Dinamo, una de pe urma căreia a rămas mai sărac cu 40.000 de euro. Chiar şi aşa, spune el, nu asta a contat cel mai mult, ci cele trăite în "Ştefan cel Mare".
Juan, te-am sunat pentru că am auzit că ţi-ai reziliat contractul cu Dinamo. E adevărat?
Da, aşa e! De aproximativ trei luni mă gândesc să plec. Gata! Mi-a ajuns! Nu mai vreau nimic de la Dinamo, renunţ la bani, la tot, numai să plec odată. Nu găsesc niciun lucru despre care să spun că a fost bun la această echipă."Din cauza mafiei, clubul este aproape de faliment"
Eşti extrem de dur şi vorbeşti de parcă ai fi scăpat dintr-un lagăr...
Aici e un club mafiot! Nu se poate lucra sub nicio formă. Sunt foarte multe persoane care fac rău clubului, de la jucători până la conducere. Îmi pare rău de suporteri, ei nu merită un asemenea tratament din partea lor, dar trebuie să ştie că la echipă este foarte multă mafie şi probabil din cauza asta o paşte şi falimentul.
Incidentul tău cu Giovani Becali a cântărit atât de mult?
Totul a început când am pomenit numele acelui Becali. De atunci nu m-au mai plătit şi nici n-am mai jucat. Din cauza lui am suportat consecinţele. Mi-am dat seama ce fel de caracter e, iar ei, conducătorii, ce oameni sunt că i-au ascultat ordinele...
"Fotbaliştii sunt plătiţi după preferinţe"
Nu te-ai simţit apărat de nimeni după acel episod?
Doar fanii au fost lângă mine. Suporterii să nu mă înţeleagă greşit, eu sper ca Dinamo să-şi rezolve problemele, dar cu personaje precum Becali niciodată nu vor avea un club profesionist. De fapt, vă spun sincer, am crezut că Dinamo este o echipă cu prestanţă. M-am înşelat! Totul aici a fost de rahat!

Dar colegii tăi? Nu te-au încurajat?
Jucătorii? N-am avut nicio relaţie cu ei. După incidentul cu Giovani, o parte dintre ei nici nu mă mai băgau în seamă. Cum să-ţi faci prieten un jucător când cel puţin 15 dintre ei sunt impresariaţi de Becali? În plus, unii erau plătiţi bine, după preferinţe, iar alţii deloc. În Argentina, noi fotbaliştii, suntem uniţi. Ori suntem toţi, ori niciunul.

Cu antrenorul ce relaţie ai avut? Au fost multe momente când te-a lăudat şi te-a considerat om de bază.
Cu Ioan Andone am avut o relaţie destul de rece. Până la meciul cu Steaua vorbeam cât de cât, dar de atunci s-a terminat totul! Probabil primise ordinul de la Giovani Becali să mă dea la o parte. Asta e Dinamo! Asta este realitatea! Şi cum să ai pretenţii de Champions League?

Te gândeşti să mai joci vreodată în România?
O iau ca pe o experienţă în plus pentru mine, dar una îngrozitoare. Nu mă voi mai întoarce în România niciodată, nici să nu mai aud. Nu vreau să jignesc poporul, dar prefer să fac asta, pentru că nu vreau să mai iau ţeapă, cum am luat de la Dinamo. Oricum, le voi vorbi tuturor despre acest club, îi voi atenţiona să nu cumva să facă greşeala vieţii lor semnând cu Dinamo.
De unde a început totul
ProSport a scris în urmă cu două luni despre conflictul direct dintre Giovani şi Garat şi despre dialogul purtat de cei doi. Începutul sfârşitului pentru Juan Pablo Garat la Dinamo a fost marcat de partida de la Urziceni. Atunci, "câinii" au pierdut ruşinos, (0-1), într-un meci în care argentinianul a fost eliminat şi a comis penalty-ul din care ialomiţenii au marcat golul victoriei. După meci, Giovani Becali a ieşit în presă şi l-a atacat pe fotbalist. "Eu nu înţeleg ce caută acest Garat la Dinamo şi cine l-a adus. Este unul dintre cei mai slabi stoperi pe care i-a avut Dinamo în ultimii ani, chiar şi Abrudan e mai bun decât el. Unde a jucat el şi cine l-a vrut?", a spus fostul impresar. Sud-americanul nu a stat cu mâinile în sân şi i-a răspuns lui Becali. Printr‑un SMS! ProSport a publicat la acea vreme schimbul de mesaje dintre cei doi şi ameninţările pe care le-a primit fotbalistul.

Înainte au mai acuzat Andrey şi Dario Bonetti
Juan Pablo Garat, prin atacul său la adresa politicii dezastruoase a clubului său, face parte dintr-o listă selectă de străini care au atacat proastele obiceiuri mioritice. Primul a fost portarul brazilian al Stelei, Andrey Nazario, care l-a desfiinţat pe Gigi Becali. Cel mai vehement a fost fostul dinamovist Dario Bonetti, urmat în declaraţii de Nicolo Napoli, fost antrenor la Universitatea Craiova, Astra şi FC Braşov.
"Nu exagerez cu nimic! Gigi Becali este un om josnic şi dezgustător! La club, toţi jucătorii sunt supăraţi", Andrey Nazario, fost portar al Stelei
"Borcea este un nimeni. El nu ajută Dinamo, este unealta familiei Becali. Haosul de la echipă este creat de el", Dario Bonetti, ex-antrenor Dinamo
"Am fost dat afară de la Astra de un om (n.r. - Petre Buduru) care nici măcar nu lucra acolo! ", Nicolo Napoli, ex-antrenor Astra

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.