• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Mesaj pentru Badea! "Aveţi decenţa să vindeţi Dinamo acum, când nu este prea târziu să ne puneţi în faţa unei umilinţe"

Posted by alex On 04:14 No comments
Este din ce în ce mai evident că la Dinamo sunt probleme financiare foarte mari. Transferul lui Adrian Cristea în contul unor datorii către fostul finanţator Walter Florian a fost picătura care a umplut paharul. Într-un comunicat postat pe cel mai mare site al suporterilor,dinamomania.ro, aceştia îi transmit preşedintelui CA al lui Dinamo să vândă echipa către un investitor mult mai potent financiar. Interesat să preia pachetul majoritar s-a arătat patronul Astrei, Ioan Niculae.
Iată comunicatul postat:
"Vrem din capul locului să spunem că nu avem nicio afinitate faţă de vreun potenţial cumpărător şi că tot ce ne interesează, în unica calitate de suporteri dinamovişti, este ca Dinamo să aibă o şansa reală pentru performanţă.

Dl. Badea, când nu mai ai bani să plăteşti salariile curente, chiria şi utilităţile la CS Dinamo, impozitele la stat sau datoriile către fost acţionari care s-au retras , când investiţiile la infrastructura lipsesc cu desarvârşire iar când pe plan sportiv Dinamo de 3 ani se târeşte în mediocritate, fără să cucerească nici un trofeu intern, cred că este timpul să faceţi ceea ce este normal, logic şi de bun simţ: vindeţi clubul de fotbal cuiva care are capacitatea atât financiar dar şi managerială să conducă şi finanţeze un club de talia lui Dinamo.

Dl. Badea, Dinamo nu este o jucărie. Dinamo impunea cândva respect. Dinamo este viaţă şi pasiunea a milioane de dinamovişti, reprezintă tradiţie, istorie, mândrie a sute de fotbalişti români, care au îmbrăcat tricoul alb-roşu de-al lungul istoriei. Dinamo este un simbol al României!

Din păcate, în ultima vreme, imaginea lui Dinamo s-a deteriorat cumplit. Dinamo pe care l-aţi condus reprezintă o permanentă sursă de scandal, glume proaste, şi-n loc de respect pentru performanţele sportive şi organizare internă, clubul nostru acum inspiră doar milă şi sursă de băşcălie.

Dinamo nu este o afacere care poţi s-o închizi, s-o laşi să moară, să-ţi baţi joc de ea după cum te-ai sculat dimineaţă. A venit timpul, d-le. Badea, să va daţi la o parte, să vindeţi clubul Dinamo pentru ca el să poată să respire din nou, să aibă o şansa la modernizare şi performanţă sportivă.

Atât dvs. cât şi dl Borcea şi ceilalţi aţi primit destul prin asocierea cu clubul nostru, atât financiar, cât şi pe planul imaginii şi al notorietăţii publice. Aveţi decenţa să vindeţi Dinamo acum, când nu este prea târziu să ne puneţi în faţa unei umilinţe şi mai mari, gen retrogradare.

Dacă va mai gândiţi să trageţi dvs sau dl Borcea un ultim "tun" financiar din vânzarea lui Dinamo, gândiţi-va că Dinamo încă mai are o cotă de piaţă acum. Când se va bate la retrogradare şi veţi avea suporterii protestând mai vehement decât cei din Ghencea la adresa dvs, "cota " de piaţă va scădea şi mai mult şi veţi fi bucuroşi atunci să scăpaţi Dinamo pe un euro. Este momentul să va folosiţi raţiunea şi bunul-simţ şi să vedeţi cât atât pentru dvs. dar şi pentru Dinamo cea mai bună soluţie este divorţul.

Vinde Dinamo acum d-le. Badea!", se arată în comunicat.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.