• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

The Next Dinamo! Super proiect pregătit de echipa din Ştefan cel Mare! "Câinii" îşi fac academie! Vezi detaliile!

Posted by alex On 04:16 No comments
Plănuită de mulţi ani, dar neînfiinţată, Academia de Fotbal Dinamo părea mai mult o utopie. Însă în câteva săptămâni ar putea deveni realitate. Roş-albii negociază în secret un parteneriat care să asigure centrului de copii şi juniori o finanţare privată consistentă.
Cine va prelua destinele şcolii de fotbal Dinamo? Viorel Gheorghiu, fost patron al Gaz Sud România şi fost sponsor al secţiei de rugby a clubului. El este cel care va administra noua societate, care va prelua toate echipele de juniori, dar şi satelitul Dinamo II. "În două-trei săptămâni sper ca actele să fie gata. Este o investiţie cu sufletul, Dinamo este clubul care m-a format", a declarat, pentru ProSport, fostul deputat PSD, ai cărui copii practică fotbal, respectiv tenis chiar în Ştefan cel Mare.
Dinamo primeşte 70% din sumele de transfer
Cum va funcţiona noua societate care se va ocupa de creşterea şi educarea tinerilor dinamovişti? "Va fi o societate non-profit. Eu voi suporta 70% din cheltuieli, Dinamo 30%. La o eventuală vânzare, va fi invers. Dinamo primeşte 70%, eu restul. Suma noastră va fi reinvestită în academie, aşa prevede contractul", a mai explicat Viorel Gheorghiu.

Copiază modelul spaniol
Modelul de organizare a viitoarei academii este cel al cluburilor spaniole. "Plănuiesc de mulţi ani să investesc în viitorul lui Dinamo. Între timp chiar am vorbit cu responsabilii academiilor de la Espanyol şi Barcelona. Am vrut să mă interesez personal cum sunt organizate aceste şcoli", a mai declarat fostul handbalist al lui Dinamo.
Cine este Viorel Gheorghiu?
Viorel Gheorghiu (60 de ani) este fost deputat PSD şi totodată fostul patron al societăţii Gaz Sud România, vândută în 2008 pentru aproximativ 20 de milioane de euro. Viitorul patron al Academiei Dinamo, a jucat handbal la clubul din şoseaua Ştefan cel Mare, fiind convocat şi la naţionala de tineret a României. Viorel Gheorghiu a mai sponsorizat secţia de rugby a roş-albilor şi are doi copii, un băiat şi o fată, ambii legitimaţi la Dinamo, la secţiile de fotbal, respectiv tenis.
Jucători importanţi formaţi de Dinamo în ultimii 15 ani
∞Marius Niculae
∞Mihai Tararache
∞Cătălin Hîldan
∞Marius Alexe
∞Marius Coporan
∞Florentin Petre
∞Cezar Dinu
∞Nicolae Mitea
∞Ciprian Marica
∞Georgian Păun
∞Ştefan Radu
∞Adrian Ropotan

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.