• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Niculae cumpără Dinamo bucată cu bucată! Vezi pe cine a convins să-i vândă acţiunile!

Posted by alex On 04:14 No comments
Ioan Niculae se ambiţionează să preia Dinamo. După ce a încercat să ia pachetul majoritar contra cost, iar Nicolae Badea i-a oferit doar 33%' acum patronul de la InterAgro a schimbat strategia şi lucrează în spatele cortinei. În aceste condiţii, începe să strângă 51% de la ceilalţi acţionari.
Primul pas a fost făcut, surse de pe lângă finanţatorul Astrei spun că cel mai bogat om din fotbalul românesc s-a înţeles cu Vasile Turcu, iar fostul vicepreşedinte CA îi va ceda acţiunile pe care le deţine la club.
Turcu îi e dator un milion de euro
Aceleaşi surse povestesc cum s-a ajuns la acestă înţelegere între cei doi oameni de afaceri. Se pare că bossul de la Romconstruct are o datorie mai veche către Niculae, o sumă care se învârte în jurul unui milion de euro, iar în contul acestor bani, şeful Astrei a acceptat 17,4% din cadrul SC Dinamo 1948. ProSport a aflat că Ioan Niculae va merge mai departe şi va încerca să convingă alţi doi oameni din club să-i cedeze acţiunile, astfel încât ar ajunge să deţină 51% din club.
Borcea la rând?

Iar următorul as din mânecă pentru Ioan Niculae poate fi chiar Cristi Borcea. Din câte se pare, omul care deţine o avere de 1,2 miliarde de euro încearcă să-l convingă pe preşedintele executiv să-i cedeze partea sa de acţiuni. "Niculae ştie că Borcea o să vină mai rar prin România, iar din America nu poate controla clubul. A lăsat totul pe mâna lui Nicolae Badea şi din dorinţa de a arăta că fără el nu merge. Deja sunt discuţii, iar în acest moment totul e posibil", a povestit un apropiat al omului de afaceri giurgiuvean. Ultima lovitură o constituie pachetul lui Dragoş Săvulescu. Tânărul acţionar a fost lovit de criză, s-a izolat de fotbal şi ar accepta să‑şi vândă acţiunile, chiar dacă în trecut a fost un apropiat al lui Nicolae Badea.
Şi eu sunt pro-ameri-can, dar Washingto-nul nu este de vânzare! Aşa şi cu Dinamo
Nicolae Badea, preşedinte CA Dinamo
Sunt foarte bun prieten cu domnul Niculae, ne cunoaştem de 15 ani. Avem o serie de afaceri împreună
Vasile Turcu, acţionar Dinamo
16 milioane de euro a oferit Ioan Niculae pentru a prelua pachetul majoritar al lui Dinamo, Badea i-a oferit 33% din acţiuni
Război pentru Dinamo? Cum se apără Badea

În tot acest timp, preşedintele CA nu stă cu mâinile în sân. Nicolae Badea are la dispoziţie arma "majorării de capital", care presupune că poate solicita de oricâte ori ca acţionarii clubului să aducă lichidităţi pentru a păstra cota lor de acţiuni. Iar cei care nu participă vor fi forţaţi să renunţe la o parte din acţiuni, dividentele lor urmând a fi repartizate din oficiu finanţatorilor care pot suporta cheltuiala.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.