• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Niculae: "Dinamo e pe un loc ruşinos! Nu mi-am făcut bagajele"

Posted by alex On 04:12 No commentsAndone se gândeşte la plecare, iar luni va fi ziua decisivă după discuţiile între antrenor şi şefi . Cei din Ştefan cel Mare vor să renunţe la jucătorii cu salarii mari, dar Marius Niculae crede că locul pe care se află echipa nu le permite să viseze la transferuri: "Dinamo e pe un loc ruşinos, nu am bagajele făcute"
"Nu mi-am făcut bagajele de plecare, doar pentru vacanţă. Intenţionez să plec în vacanţă momentan, apoi vom vedea ce va fi. Conducătorii noştri au spus că orice jucător este de vânzare şi cu siguranţă vor fi discuţii. Având însă în vedere locul pe care îl ocupăm în clasament cred că ofertele vor lipsi. Dinamo se află pe un loc ruşinos şi toată lumea era obişnuită să fie în frunte", a declarat Niculae înaintea antrenamentului de azi

"10 puncte faţă de lider nu e o diferenţă mare"

"Suntem pregătiţi de vacanţă, dar din păcate nu vom avea o vacanţă tocmai liniştită, din cauza locului pe care îl ocupăm în clasament. Pentru câteva zile vom uita de fotbal, de tot ceea ce a însemnat anul acesta, ne vom gândi la familie şi purcel. Conducerea nu ne-a certat, cei mai supăraţi suntem noi, apoi vin suporterii şi abia apoi conducerea. Ne gândim să câştigăm meci de meci pentru că la Dinamo tot timpul obiectivul este campionatul. Din nefericire, acum suntem la 10 puncte de lider, dar nu e o diferenţă foarte mare dacă ai o echipă puternică şi te bazezi că poţi să câştigi mult mai multe meciuri decât în tur. Nu mai avem încrederea asta în noi, dar sperăm ca după această pauză de iarnă să ne întărim şi să privim cu alţi ochi returul".

"Andone trebuie să rămână până la vară"

"Pentru mine e bine ca Andone să continue până la vară şi apoi să vedem unde suntem, pentru că a început o treabă şi e păcat să o întrerupem la jumătate", a mai spus atacantul.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.