• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Obligaţi de licenţă să le dea banii jucătorilor! Vezi ce datorii mai au alb-roşii de plătit

Posted by alex On 04:14 No comments
Şefii de la Dinamo le-au virat un salariu din cele restante elevilor lui Andone, cel pe luna septembrie, pentru a scăpa de pericolul neprimirii licenţei.
Fotbaliştii care au cele mai mici restanţe financiare - tocmai ce se depăşiseră 60 de zile - au primit cu puţin timp în urmă salariul pe luna septembrie. Cei mai puţin norocoşi, cu datorii mai mari de două luni, s-au bucurat şi ei de "bunăvoinţa" clubului. Au primit salariile restante, dar până în luna august. De ce? Pentru că, imediat după ce s-a terminat campionatul, fotbaliştii în cauză au fost invitaţi la sediul clubului pentru a semna amânări de plată a salariului pe luna septembrie. Ca urmare a actului pe care jucătorii au dat cu subsemnatul, salariul pe septembrie urmează să fie virat în contul elevilor lui Andone în luna ianuarie!

Aceştia au acceptat, iar acum urmează şi explicaţia pentru toate aceste scenarii. Ca să obţină licenţa pentru sezonul 2011-2012, şefii trebuie să depună dosarul la Federaţia Română de Fotbal, iar noile reglementări UEFA spun că formaţiile cu datorii către fotbalişti, stat, etc nu vor primi actul. Data limită pentru obţinerea acestui act este finalul lunii februarie, însă în ianuarie, şefii din "Ştefan cel Mare" trebuie să depună dosarul.

Probleme şi cu ANAF
"Câinii" au datorii şi către stat, iar în urmă cu câtva timp ANAF a ameninţat cu executarea silită. Înainte de acest termen, şefii au depus o garanţie de 40% din suma datorată statului pentru o amânare de plată. Este vorba de 1,9 milioane RON dintr-o datorie de 4,8 milioane.

Ce datorii mai are Dinamo

∞1,5 milioane de euro către Florian Walter - rezolvată prin cedarea lui Adrian Cristea

∞2 milioane de euro către Vasile Turcu - se spune că fostul acţionar îşi va lua banii din transferul lui Torje

∞5,3 milioane RON către bugetul asigurărilor sociale - datorie înregistrată la data de 30 septembrie 2010

∞Auditul comandat de Ioan Niculae a relevat datorii totale ale clubului în valoare de 16 milioane de euro!

COMUNICAT DNA / "Borcea nu are mandat"
Direcţia Naţională Anticorupţie a negat faptul că acţionarul dinamovist Cristi Borcea ar avea mandat de aducere. Luni, site-ul "Bârfa zilei" a postat un articol în care spunea că preşedintele "câinilor" urmează să fie adus de la Miami pentru a fi interogat de DNA. Ieri, biroul de presă al DNA a emis un comunicat în care dezminte aceste zvonuri.

URARE / "Un spital la Miami cu asistente frumoase!"
Dumitru Dragomir nu se dezminte nici de Crăciun! El i-a adresat lui Borcea, în stilul său caracteristic, o urare pentru noul an. "Lui Borcea i-aş lua un spital modern la Miami. Cu toate dotările, cu asistente frumoase. Altfel, paralizează. Ştiu eu că e bolnav", a glumit preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Oficialul "câinilor roşii" se află de ceva vreme la Miami (Florida), unde se tratează la coloană.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.