• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 2 octombrie 2010

Octombrie negru! Dinamo - Oţelul 1-2

Posted by alex On 00:56 No comments
Cu spiritul Unicului Căpitan, Cătălin Hîldan, veghind deasupra stadionului, dinamoviştii au plecat după cele trei puncte adormiţi de-a binelea, în loc să înceapă meciul scrâşnind din dinţi.
Cu multe de demonstrat după o lună septembrie neagră, în care n-au bătut pe nimeni, băieţii lui Andone au uitat că întâlnesc liderul la zi al Ligii I şi au continuat să nu bage piciorul tare la minge, de parcă voiau să se menajeze pentru un viitor meci mai important. Au băgat ai lui Dorinel Munteanu şi, după o contră sănătoasă în minutul 4, Liviu Ganea a trebuit să ceară schimbarea cu Andrei Cristea.

Apărarea, la fel de penibilă
Despre joc în sine, puţine de spus, iar despre apărarea lui Andone am consuma cerneala degeaba dacă ne-am pierde din nou în critici interminabile. Oricum, a devenit o ştire faptul că n-a greşit, decât că a gafat iarăşi. În minutul 21, Scarlatache a ieşit la ofsaid după "modelul lui Moţi" şi l-a scos din poziţie de afară din joc pe Antal, care a scăpat singur cu Dolha. "Ema" n-a mai avut decât varianta faultului în careu, dar a apărat penalty-ul aceluiaşi Antal, spălându-şi câteva din păcatele trecutului. După momentul de cumpănă, Dinamo s-a mai trezit şi, însufleţită de cele trei minigalerii ale sale, a ratat două ocazii mari prin Cătălin Munteanu şi Torje, dar tot a reuşit să intre la cabine în dezavantaj, 0-1. Lovitura de graţie a venit de la Sălăgean, care a înscris cu un şut de la 20 de metri din lovitură liberă, mingea deviată de zid păcălindu-l pe un Dolha fără reacţie.

Dinamo 003
"Adevărata" Dinamo, pe care fanii o aşteptau să se revanşeze cu Oţelul, n-a venit nici după pauză. Mai mult, Andone are de ce să se îngrijoreze. Slăbiciunea apărării a cuprins de două meciuri şi atacul, iar strategia "dăm un gol mai mult ca adversarul" nu mai ţine. Dinamo a marcat însă până la urmă greu, prin Cătălin Munteanu, minutul 72, într-un moment în care "câinii" din tribune turbau de nervi. Palidă consolare însă, pentru că victoria n-a venit. Silviu Ilie a înscris de lângă jalonul Moţi, iar pasa proastă continuă. Nu-i nimic, mai e puţin până la resuscitantul 007.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.