• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Preţul corect pentru Adrian Cristea

Posted by alex On 04:12 No comments




Diferenţa între cerere şi ofertă în transferul lui Cristea la Poli Timişoara este de 1,3 milioane de euro. Iancu dă pentru moment 700.000, Borcea cere două milioane şi nu răspunde la telefon. Tratativele vor continua zilele viitoare!
Marian Iancu şi-a fixat o nouă ţintă. Mai bine spus o nouă ţintă din curtea lui Dinamo. După Alexa, Grigorie, Chiacu şi Zicu, acum patronul Politehnicii Timişoara îl vrea cu orice preţ pe Adrian Cristea. Iar pentru a-l avea pe "Prinţ", finanţatorul bănăţenilor a pregătit o mulţime de metafore la adresa dinamovistului şi o primă ofertă de 700.000 de euro, dar de data asta pe adresa clubului său.




A pus mâna pe telefon şi a sunat la Miami pentru a deschide negocierile cu mai vechiul partener de afaceri, Cristi Borcea. Ghinion însă, dinamovistul nici măcar nu a răspuns. "L-am sunat pe Cristi Borcea pentru transferul lui Adrian, dar nu am dat de el", a dezvăluit patronul lui Poli.
Ce nu a reuşit Iancu a reuşit presa, asta pentru că Borcea i-a răspuns prin intermediul televiziunilor. "Nu există echipă în România care să-şi permită să-l cumpere pe Cristea. Totuşi, dacă cineva dă două milioane de euro, atunci pleacă! Vă spun eu, nu o să sară nimeni nici cu un milion, nici măcar cu 500.000", a declarat acţionarul celor din "Ştefan cel Mare" la Fanatik Show de pe DigiSport.

16 mii de euro pe lună e salariul propus de Iancu lui Cristea

500 de mii de euro a plătit Dinamo către Poli Iaşi în 2004 pentru jumătate din drepturile federative ale lui Cristea

E păcat că Marian vorbeşte cu jucătorii şi despre jucătorii noştri. Cristea este sub contract, nu e normal să fie contactat
Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo

Andrei Cristea, la Galata?

Golgheterul lui Dinamo şi al Ligii I în sezonul trecut ar putea da lovitura în această iarnă. Conform presei din Turcia, Andrei Cristea este dorit de Hagi la Galatasaray. Alături de acesta, pe lista "Regelui" s-ar afla şi Tiberiu Ghioane. "Vreau jucători cu foame de performanţe", a declarat tehnicianul român, care ar fi dispus să plătească un milion de euro pentru dinamovist.

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.