• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 5 octombrie 2010

"Prinţul" Cristea, caz medical! Andone, sfătuit de specialişti să-l dea afară!

Posted by alex On 10:41 No comments
Adrian Cristea, Lucian Goian şi alte "staruri" care se filmează cu camera web în ipostaze intime în timp ce dialoghează pe internet sunt cazuri de competenţa medicilor. Acesta este verdictul doctorului Florin Tudose după ultima ispravă a "Prinţului", fotbalistul dinamovist care se filmează dezbrăcat în timp ce dialoghează pe web cu diverse domnişoare.
Pozele cu Adrian Cristea, publicate ieri de ziarul Cancan, i-au luat prin surprindere (sau cel puţin aşa se pare) atât pe cei apropiaţi fotbalistului, cât şi pe consumatorii ocazionali de fotbal. Antrenorul Ioan Andone părea uşor debusolat, Bianca Dragusanu , prietena "Prinţului", căuta circumstanţe atenuante, în timp ce Gigi Becali îşi umfla muşchii, menţionând că la el în echipă nu se întâmplă niciodată aşa ceva.
Bianca:"Mi se făcuse dor"
Mai tranşant, reputatul psihiatru Florin Tudose vorbeşte nu numai de "vedetism", dar şi de probleme medicale ale fotbalistului, care suferă de narcisism şi de exhibiţionism. Reţeta pe care Tudose ar recomanda-o în astfel de cazuri patologice.
Reacţia Biancăi Drăguşanu a fost una surprinzătoare. Asistenta lui Dan Capatos din emisiunea "Un show păcătos", de la Antena 1, mărturiseşte că poza a fost făcută de Adrian Cristea  într-un moment de singurătate, când fotbalistul era în cantonament, iar Biancăi i se făcuse dor.
Fata menţionează totuşi, pudică, faptul că "partea de jos" a pozei era neclară. "Situaţia este una penibilă... Niciunul dintre noi nu ar fi vrut să se ajungă aici, pentru că tot ce i se întâmplă lui mă afectează şi pe mine. Pozele au fost făcute pentru noi şi atât, cu un telefon performant, în niciun caz pentru prima pagină a ziarelor", a precizat ieri Bianca pentru ProSport.
"Se afla într-un cantonament, în Austria, mi-a fost dor de el şi l-am rugat să-mi trimită o poză cu el. În varianta primită de mine, partea de jos era mult mai întunecată şi nici nu se observa dacă poartă sau nu ceva pe el. Cei de la Cancan au prelucrat poza şi ce a ieşit aţi văzut. Diseară (n.r. - aseară), în emisiune, voi comenta pe larg subiectul", a încheiat iubita "Prinţului".

Am vorbit cu Adrian Cristea despre relaţia pe care o are. Dacă îşi asumă această relaţie, trebuie să-şi asume şi riscurile
Nicolae Badea, preşedinte Dinamo


De ce mă întrebaţi pe mine de d-astea? E treaba lui Adrian ce a făcut!
Lucian Goian, protagonistul unui "pictorial" asemănător cu al "Prinţului"

Dacă s-ar întâmpla aşa ceva la Steaua, l-aş da afară pe jucătorul ăla!
Gigi Becali, patron Steaua

N-am văzut pozele… Mi-a spus şi mie Iulică Mihăescu (n.r. - antrenorul secund) că a apărut Cristea în ziar... Mă uit astă-seară şi mâine o să am o discuţie cu jucătorul
Ioan Andone, antrenor Dinamo

"Suferă de narcisism"

ProSport a apelat la părerea unui specialist pentru a afla ce se poate petrece în mintea lui Adrian Cristea atunci când acesta se filmează dezbrăcat în timp ce vorbeşte cu alte persoane pe internet. Psihologul Florin Tudose (foto) l-a catalogat pe dinamovist drept narcisist şi exhibiţionist.
Domnule Tudose, dinamovistul Adrian Cristea a apărut dezbrăcat ieri pe prima pagină a unui tabloid, din imagine reieşind clar că purta un dialog pe internet prin intermediul unei camere web...
Şi fotografiile şi le-a făcut singur?

Da...
Dar de ce şi le-a făcut? De bucurie că a dat gol în ultima etapă? Incredibil... Din lipsă de alte preocupări şi din cauză că nu joacă mai nimic, ţine morţiş să iasă în faţă prin cu totul alte lucruri. Se joacă aiurea de-a vedeta! Când te ocupi cu astfel de lucruri, e normal ca echipa să fie pe locul pe care se află.

Ce-o fi fost în mintea jucătorului?
Un asemenea jucător este, cu siguranţă, un narcisist. Sigur că e dreptul lui să facă ce vrea cu corpul său, dar e o mare lipsă de respect faţă de public. Părerea mea e că cei din conducere ar trebui să-l dea afară!

Să fie oare o mândrie sau o modă în vestiarul fotbaliştilor?
Nicidecum. Nu este un lucru cu care să te poţi mândri, ci o ruşine. E o tendinţă exhibiţionistă în rândul sportivilor, iar în psihologie exhibiţionismul este sancţionabil.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.