• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

Încă un dinamovist la Timişoara? Adrian Cristea, furat de Iancu!

Posted by alex On 04:12 No commentsPrioritatea Politehnicii Timişoara pe piaţa de transferuri în această iarnă este Adrian Cristea. După ce, în urmă cu două săptămâni, Dinamo a refuzat o ofertă de un milion de euro pentru "Prinţ" venită dinspre Banat, violeţii au schimbat strategia şi vor, practic, să-l fure pe mijlocaş din "Groapă".
Marian Iancu a lansat în ultimele luni un asalt serios a cărui finalizare se doreşte a fi înregimentarea lui Adrian Cristea pe Bega. Totuşi, bănăţenii se lovesc de refuzul lui Dinamo de a-l vine pe mijlocaş în Liga I, astfel că au găsit o altă variantă.
Se joacă la comisiile LPF
Dacă la Timişoara Daniel Stanciu este cel care se ocupă de partea sportivă şi de tot ceea ce ţine de problemele fotbaliştilor, de partea tehnică a administraţiei responsabil este Gheorghe Chivorchian. Preşedintele bănăţenilor este doctor în regulamente, dar are şi o relaţie impecabilă cu LPF.Comisiile forului condus de Dumitru Dragomir deţin şi cheia afacerii "Adrian Cristea". "Prinţul" este neplătit de mai multe luni, în jur de patru, astfel că, dacă ar depune memoriu la Ligă, ar putea pleca gratis de la Dinamo!
"Borcea e «drogat»de «Prinţ»!"
Pentru a-l convinge să facă acest demers, timişorenii au apelat la o strategie interesantă. Ianis Zicu şi Dan Alexa, doi dintre cei mai importanţi jucători ai lui Poli, au început să discute, în ultima vreme, din ce în ce mai des cu Cristea tocmai pentru a-l convinge să vină pe Bega. Argumentele lor sunt simple: un salariu considerabil mai mare, plătit la timp, şi răsfăţul suporterilor. O sursă de la Dinamo vede însă imposibilă această mutare: "Borcea este «drogat» de «Prinţ», nu-i va da drumul niciodată acolo. Gândiţi-vă că i-a plătit salariul în avans când a fost cazul".
Ar fi bine pentru Cristea?
Realitatea recentă indică faptul că, atunci când un jucător a fost lăsat să plece de Dinamo din cauză că nu ar mai da randamentul scontat, respectivul "a explodat" imediat la următoarea echipă. Zicu şi Helder la Timişoara, Claudiu Niculescu la Cluj, Goian la Astra, Tamaş la WBA sau Liviu Ganea şi Păun la Astra, toţi au reuşit să se impună rapid la echipele la care au fost vânduţi sau împrumutaţi.
Ce a spus Iancu

"Adrian Cristea e jucătorul care poate să facă diferenţa cel mai uşor, care poate să dea pase în adâncime, are şut, apare la gol, dar doar atunci când vrea", aprilie 2010
"Sunt de părere că Adrian Cristea nu trebuia să lipsească de la lot, e cel mai talentat jucător care a apărut după Hagi. Dacă e motivat şi pregătit, poate da un randament fantastic", septembrie 2010
"În iarnă vom face o ofertă concretă pentru Adrian Cristea, ar veni ca o mănuşă pentru zona pe care vreau s-o acopăr în cadrul echipei", noiembrie 2010


"Sunt aici de şase ani şi cred că ar fi momentul să plec. Sper ca şefii să mă înţeleagă. Dacă va fi aşa şi nu vor cere milioane pe mine, sigur voi găsi eu ceva oferte", Adrian Cristea

7 goluri a marcat Cristea pentru Dinamo în Liga I în acest sezon, fiind golgheterul echipei

sursa : www.prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.