• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 4 octombrie 2010

Prunea nu neagă faptul că ar putea pleca de la Dinamo. Vezi unde ar putea ajunge!

Posted by alex On 15:32 No comments
Contactat de gsp.ro, managerul sportiv al lui  Dinamo , Florin Prunea, a admis că viitorul lui la gruparea alb-roşie este incert şi a lăsat să se înţeleagă că ar putea pleca, aşa cum a dezvăluit Gazeta Sporturilor în ediţia de azi.
"Nu am demisionat, încă sînt la serviciu. Este adevărat că sînt ceva probleme, dar situaţia mea se va lămuri în cîteva zile", a declarat Prunea pentru gsp.ro.
Florin Prunea a avut o discuţie aprinsă cu fostul impresar Ioan Becali, acesta din urmă reproşîndu-i managerului sportiv aducerea lui Garat.
Lucrurile au degenerat de la SMS-ul pe care susţine Ioan Becali că i l-ar fi trimis argentinianul Juan Pablo Garat, în care stoperul ar fi scris "Să critici jucătorii tăi, nu pe mine! Să nu mai vorbeşti despre mine cît timp vei trăi".

În replică, Giovanni ar fi declarat într-un cerc de prieteni că Garat nu mai are ce căuta la Dinamo . Iar oficial, la GSP TV, a zis că "nu înţeleg ce caută acest Garat la Dinamo şi cine l-a adus. Este unul dintre cei mai slabi stoperi pe care i-a avut Dinamo în ultimii ani".

UPDATE / Dacă Prunea va pleca de la Dinamo , sunt şanse mari să ajungă la Astra Ploieşti. Deja au fost purtate discuţii cu patronul Ioan Neculaie şi cu preşedintele Petre Buduru. Funcţia pe care Prunea ar urma să o ocupe ar fi una similară cu cea de la Dinamo.

sursa : www.gsp.ro
sursa foto : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.