• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 4 octombrie 2010

Prunea vrea să plece în Germania pentru realizarea unui transfer! Cine crezi că e?

Posted by alex On 18:55 No comments
Fostul internaţional Florin Prunea s-a prezentat, luni, la Tribunalul Prahova, unde se judecă dosarul în care este cercetat alături de finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu, cerând judecătorilor să admită solicitarea sa de a părăsi ţara pentru a pleca în Germania.
Potrivit judecătorului Alina Anton, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Prahova, managerul sportiv al FC Dinamo s-a prezentat în faţa unei instanţe de la Tribunalul Prahova şi a solicitat să i se încuviinţeze să părăsească ţara.

Prunea a explicat că doreşte să plece în Germania, unde intenţionează să reprezinte clubul Dinamo la negocierile pentru transferul unui jucător.
Instanţa de la Tribunalul Prahova urmează să se pronunţe în cursul zilei de luni asupra solicitării lui Prunea.
Fostul director de relaţii internaţionale al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Florin Prunea, acum manager sportiv la FC Dinamo, a primit interdicţie să părăsească România, fiind judecat în libertate în dosarul de corupţie din arbitrajul românesc.
Prunea este judecat în dosarul corupţiei din fotbalul românesc, alături de fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Gheorghe Constantin, de finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu şi de mai mulţi arbitri.
Potrivit procurorilor DNA, Penescu a oferit bani unor arbitri şi şefului CCA, pentru ca FC Argeş să beneficieze de arbitraje favorabile la meciurile din campionat. Penescu i-a oferit bani şi lui Prunea, pentru a interveni pe lângă membrii comisiilor FRF, în sensul de a-i influenţa în deciziile lor.
În total, 14 persoane au fost trimise în judecată pentru fapte de corupţie, în dosarul "mită pentru arbitri", aflat încă pe rol. Florin Prunea a fost suspendat din funcţia de la FRF după ce s-a început urmărirea penală împotriva sa, apoi a fost numit manager sportiv al FC Dinamo.

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.