• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

luni, 4 octombrie 2010

Război rece la Dinamo: Borcea şi Badea se luptă pentru putere!

Posted by alex On 12:39 No comments

Totul a pornit de la o declaraţie a lui Constantin Dănilescu. Contactat de GSP TV pentru a lămuri problema contestării cartonaşului roşu primit de Andrei Cristea cu Oţelul, directorul sportiv nu s-a sfiit să discute despre adevăratele probleme din "Groapă".
"Jucătorii nu au contractele plătite, cum putem să îi mobilizăm pe viitor dacă nu le plătim salariile?! Mă doare foarte mult ceea ce se întâmplă acum la Dinamo, ne trebuie o strategie pe termen lung", a fost partea de discurs-soft al directorului sportiv din Stefan cel Mare .
"Fără Borcea, intrăm în faliment"
Asta pentru că în spusele oficialului din "Groapă" au apărut şi previziuni sumbre: "Neimplicarea domnului Borcea în această problemă ne face să ne ducem spre zona mijlocie a clasamentului. Dacă Borcea nu revine, ar trebui să anunţe şi să se încerce vânzarea echipei către cineva potent financiar, ca să nu fie cazul să se ajungă la faliment". Este prima ieşire de acest gen a unui oficial al clubului, chiar dacă se ştia că fotbaliştii au restanţe salariale şi clubul trece printr-o perioadă destul de grea cu banii. Ce nu se ştia foarte bine este cum s-a ajuns aici. Adică ce se poate citi dincolo de vorbele lui Tică Dănilescu.

Borcea nu dă bani, pentru că nu conduce
La începutul sezonului, Cristi Borcea a trecut pe linie moartă, Badea a devenit numărul unu, însă preşedintele excutiv a renunţat atât la partea logistică, cât şi la cea financiară. Pe scurt, Borcea nu a mai fost atât de darnic cu banii ca până atunci, exact pe sistemul: "Nu conduc, nu bag mâna în buzunar". În aceste condiţii, responsabilitatea financiară i-a revenit exclusiv lui Nicolae Badea. Preşedintele CA nu a putut însă să susţină cheltuielile, mai ales că eşecul din Europa League a anulat unele contracte de sponsorizare extrem de bune pe care clubul s-ar fi bazat.

Badea a tăiat în carne vie pentru a se încadra în buget
Având în vedere cele de mai sus, dar şi faptul că Dinamo nu a reuşit să vândă nimic în pauza de iarnă, câinii stau extrem de prost la capitolul finanţe. În consecinţă, jucătorii au ajuns să fie cu două sau mai multe luni în urmă cu salariile, oamenii din club nu au mai luat bani din iunie-iulie, iar toţi antrenorii de la Centrul de Copii şi Juniori au avut îndemnizaţiile lunare micşorate cu 500 RON. De aceste probleme nu au fost scutite nici fostele glorii care mai lucrează în club, printre care şi Cornel Dinu. Acum, Badea şi Borcea se ţin într-un ofsaid reciproc, iar pe lângă ei, situaţia a ajuns extrem de gravă. Preşedintele CA vrea controlul, în timp ce şeful executivului nu mai este atât de darnic pe "mandatul" colegului său.
"S-ar putea ca Dinamo să intre într-o criză fără precedent după meciul cu Steaua, mai ales dacă nu câştigă. Neimplicarea lui Borcea a dus la aceste probleme", Giovani Becali, fost agent FIFA.
"Le-am zis fanilor să mă înjure pe mine, nu pe jucători, eu sunt antrenat. De trei ani încerc să scap de Dinamo, dar nu reuşesc. Sunt prea mulţi bani cheltuiţi aiurea, prea multă suferinţă", Cristi Borcea, preşedinte executiv Dinamo.
"Dacă nu revine Borcea, ar trebui căutat cineva potent financiar, să nu se ajungă la faliment. Lipsa lui de implicare poate duce clubul în zona de mijloc a clasamentului", Constantin Dănilescu, director sportiv Dinamo
 .
"Omul are dreptate, vindeţi echipa odată până nu ne băgaţi în "B", să vină cineva cu bani şi dorinţă de performanţă, nu de jaf ca voi!", Bogdan pe www.prosport.ro
"Foarte bine a făcut Badea că i-a luat dreptul de semnătura lui Borcea! Badea, trebuie să faci curăţenie în lotul de jucători! Sunt jucători care trădează Dinamo la îndemnul lui Borcea şi a samsarilor Becali", Gabi pe www.prosport.ro
"Aşa le trebuie! Când Negoiţă a vrut să bage bani, Badea şi Borcea nu au vrut. Au ignorant pe oricine dorea binele echipei", Eu pe www.prosport.ro
"Borcea este posibil să se retragă ca acţionar de la Dinamo!", Gigi Becali, finanţator Steaua.

Adio Dănilescu!
Declaraţiile lui Constantin Dănilescu au dus practic la despărţirea omului care a intrat cu cartea de muncă în al 11-lea an la Dinamo. Astăzi, "nea Tică" va avea o întâlnire cu Nicolae Badea şi se pare că cele două părţi îşi vor strânge mâna. În ultimul timp, Dănilescu a avut mai multe oferte de a pleca din "Groapă", însă a fost oprit mereu de Cristi Borcea. Nu este exclus ca şi de această dată preşedintle executiv să-l convingă pe Dănilescu să mai rămână în "Groapă".

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.