• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

marți, 5 octombrie 2010

"Ruptură" la Dinamo! Prunea şi Ganea vor să plece! Vine Lupu!

Posted by alex On 10:29 No commentsDinamo este foarte aproape să se despartă de doi dintre componenţii "Generaţiei de Aur". E vorba de Ionel Ganea şi Florin Prunea, primul manager, al doilea antrenor la Dinamo 2 . În loc se pregăteşte să vină Lupu.
Povestea care a dus la această ruptură este lungă, iar ProSport vă prezintă detaliile unui divorţ neanunţat. În urmă cu două săptămâni, acţionarii au luat decizia de a micşora salariile tuturor angajaţilor cu 25%.
Contabili, funcţionari, antrenori de la Centrul de Copii şi Juniori, toţi au fost chemaţi la club pentru a semna noi contracte. Mulţi au acceptat, iar cei care s-au împotrivit au primit hârtii cu preaviz din partea conducerii. Printre aceştia s-au numărat Florin Prunea şi Ionel Ganea. "Găniţă", care pe statul de plată figurează ca antrenor secund la prima echipă, a refuzat din start.
Prunea a rupt hârtia şi ar putea ajunge la Astra
Dacă Ionel Ganea s-a opus fără să comenteze propunerea conducerii, Florin Prunea  a avut o reacţie nervoasă. Surse din club povestesc cum că managerul ar fi rupt hârtia, spunându-le clar şefilor că nu va accepta aşa ceva. Ieri, a fost ultima zi a preavizului celor doi. Începând de azi, Ganea şi Prunea sunt "liberi de contract". Ultimul are o ofertă concretă de a pleca la Astra, pe un salariu mai mare decât la Dinamo.

Vine Dănuţ Lupu?
Golul lăsat de Florin Prunea ar putea fi acoperit de un alt fost fotbalist dinamovist. Este vorba de Dănuţ Lupu, acesta fiind văzut ieri la sediul clubului, dar şi în lojă la ultimul meci cu Oţelul. Lupu a comentat ieri pentru ProSport această posibilitate: "Mi-aş dori să vin la Dinamo , însă totul depinde de domnul Badea. Deocamdată am avut o discuţie cu Andone, însă nu s-a stabilit nimic concret".

Dănilescu a plecat ieri

După cum ProSport a anticipat în ediţia tipărită de ieri, Constantin Dănilescu s-a întâlnit ieri cu Nicolae Badea, iar cele două părţi au desfăcut amiabil contractul. Preşedintele CA a fost deranjat de faptul că Dănilescu ar fi făcut publice problemele de la Dinamo. "Dacă nu se implică Borcea sau nu găsim un investitor, atunci clubul se va îndrepta către faliment", au fost spusele lui Dănilescu.

Prunea s-a învoit degeaba

Florin Prunea s-a prezentat ieri la tribunalul Prahova, unde este judecat în Dosarul "Mită pentru arbitri", pentru a primi dispensă ca să poată părăsi România. "Ne-a transmis că trebuie să plece în Germania, pentru a negocia transferul unui jucător de la Dinamo în acea ţară", a explicat judecătoarea Alina Anton.

Dumitru Dragomir: "Dinamo poate retrograda"
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, a comentat în stilul său situaţia de la Dinamo. "Cea mai mai greşeală a fost că l-au îndepărtat pe Dinu. Dacă l-au pierdut şi pe Dănilescu, înseamnă că sunt nebuni! Să vedeţi dacă nu retrogradează! Sunt şocat, ei erau echilibrul echipei. Să îl ai pe Dinu şi să-l ţii deoparte... cu el te cerţi, te înjuri, dar ştie bine meseria asta. Andone are o singură vină: trebuia să colaboreze cu Dinu", a declarat bossul de la LPF.
Florin Bratu a marcat pentru "Ţampafoi"
Florin Bratu a reuşit să marcheze un gol pentru Litex Loveci, în partida pe care echipa sa a câştigat‑o cu scorul de 3-1 în faţa celor de la Cerno More Varna. Fostul dinamovist a înscris din penalty, iar reuşita a fost dedicată în memoria lui Bogdan Raţiu, ofiţerul de securitate din "Ştefan cel Mare" care a decedat în urmă cu trei săptămâni. Ţampafoi, aşa cum îl ştiau toţi apropiaţii, era naşul de botez al fetei mai mici a lui "Bratone".
Badea şi Borcea neagă neînţelegerile
ProSport a publicat ieri un material în care se prezentau motivele pentru care între Nicolae Badea şi Cristi Borcea s-au răcit relaţiile. Tot ieri, ambii acţionari au negat fricţiunile. "Eu cu domnul Badea avem cele mai bune relaţii. Jucătorii îşi vor primi restanţele financiare", a explicat Cristi Borcea, acompaniat de Nicolae Badea: "Scopul nostru comun este binele lui Dinamo! Nu am nicio problemă cu Cristi Borcea, şi nici invers".

sursa : prosport.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.