• RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
Pentru a fi la curent cu toate meciurile oferite de catre site-ul nostru, adaugati-ne id-ul de YM impact_cu_fotbalul@yahoo.com
De azi ,18 August 2011 . www.impact cu fotbalul va prelua transmisiile doar sub forma de SopCast .
Pentru membrii mai vechi ai acestui Fan Club care s-au obisnuit cu surse Flash ,punem la dispozitie doua linck-uri cu playere Flash.
1. Pentru vizualizarea meciurilor online aveti nevoie de instalarea aplicatiei SopCast 2. Folositi Internet Explorer pentru a vizualiza meciurile online disponibile pe www.impact cu fotbalul dupa instalarea pluginului SopCast. 3. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Mozilla FireFox va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand 4. Daca doriti sa vizualizati meciurile de fotbal online cu Google Chrome va trebui sa instalati urmatorul plugin Dowloand Daca nu aveti instalat Plugin-ul Sopcast il puteti descarca de aici : Dowloand Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps sau mai mult). Streaming-ul live se deschide automat cu SopCast Player ,in IE sau prin IE tab din Firefox sau Chrome.Pentru vizionare asteptati intre 10 - 60 secunde pana ce se initiaza conexiunea.Dupa instalarea pluginurilor faceti refresh la pagina sau inchideti si redeschideti browserul ! Pentru vizionare in Full Screen faceti dublu click pe player. Important : Dati click dreapta pe bara de sus de culoare galbena si selectati "Run ActiveX Control" pentru a permite rularea plugin-ului Tv in Internet Explorer .Exemplu : foto Va rog ca atunci cand meciurile de fotbal online nu au semnal sa ma anuntati pe chat si voi lua masurile, care tin de mine, pentru ca programul sa fie din nou online live.
Linck-uri utile

sâmbătă, 30 octombrie 2010

S-a decis: Adrian Cristea pleacă la "U" Cluj! Mijlocaşul va avea un salariu de 3 ori mai mare decât lua la Dinamo

Posted by alex On 04:13 1 comment
Plecarea lui Adrian Cristea de la Dinamo depinde doar de el. Universitatea Cluj şi roş-albii s-au înţeles, iar în contul sumei de 1,5 milioane de euro, datoria acţionarilor "câinilor" către fostul lor coleg Florian Walter, fotbalistul a fost cedat "şepcilor roşii". Acum, mai rămâne doar ca "Prinţul" să dea cu pixul!
Iar acest lucru se poate întâmpla în weekend, atunci când Florian Walter se va întâlni cu fotbalistul şi cu impresarul acestuia, Victor Becali. Misiunea finanţatorului clujean nu pare a fi una dificilă, mai ales că jucătorul a declarat în mai multe rânduri că doreşte "să schimbe aerul". Dacă mai adăugăm şi salariul pe care fostul acţionar din "Groapă" i-l pregăteşte dinamovistului, atunci putem spune că totul e floare la ureche.

Salariu 16.000 de euro pe lună
Din câte se pare, în Ardeal Adrian Cristea va primi în jur de 16.000 de euro pe lună, asta în timp ce la Dinamo remuneraţia sa este de 75.000 de euro pe an, plus 1.000 de euro bonus pentru fiecare partidă bifată. Şi totuşi Cristea nu este pe deplin mulţumit, asta pentru că fotbalistul ar fi vrut să meargă în străinătate. Totuşi, dinamovistul se pare că va accepta oferta lui Walter, dar ar vrea să stipuleze în înţelegerea cu Universitatea că, în cazul în care va primi o ofertă din străinătate până la reunirea lotului condus de Ionuţ Badea, să fie lăsat să plece.
"Distanţa te uneşte, aşa că Adrian nu va avea probleme în relaţia lui cu Bianca. Dacă fuge de la echipă după ea, îl aduc eu înapoi!" Florian Walter, patron "U" Cluj
"Adrian ar fi vrut în străinătate, dar i-am spus să vină la Cluj, să facem treabă, iar apoi e liber să plece. Vreau ca "U" să fie pentru el o rampă de lansare" Florian Walter patron "U" Cluj
"Avea nevoie de o schimbare. Walter şi Claudiu Niculescu îl cunosc şi o să-l ajute" Victor Becali, impresar

sursa : www.prosport.ro

1 comentarii:

Adrian Cristea nu trebuie sa plece de la dinamo pt. ca nu a terminat tot cu clubul dinamo trebuie sa mai stea 2-3 ani la aceasta echipa

Trimiteți un comentariu

Comenteaza

 
www.impact cu fotbalul nu gazduieste si nu emite nici un stream live pe internet ! Acest site este doar o interfata, un motor de cautare ce indexeaza link-uri publice aflate in circulatie libera pe internet. Acest site este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!Nu ne asumam nici o raspundere in ceea ce priveste continutul materialelor prezente pe site sau pentru continutul comentariilor lasate de utilizatorii acestui site si nici nu consideram a incalca in vreun fel drepturile de autor avand in vedere faptul ca se considera a fi informatii publice atata vreme cat sunt culese de pe siteuri publice care nu specifica intr-un mod expres ca ar fi proprietatea cuiva. Comentariile aiurea pot fi sterse fara preaviz. Disclaimer This site does not host, archive, store any videos on our web page. All links embedded in this site (impact-cu-fotbalul.blogspot.com) are found freely available around the web, just index what is publically available (so do all other search engines for that matter) We make no gaurantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. This site contains several links to third-party sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com provides these links as a convenience and does not endorse the companies or contents of any such sites. impact-cu-fotbalul.blogspot.com has no control over, is not responsible for, and makes no representation and warranty and disclaims all liability with respect to, any such site, any content on any such site or any such site's privacy practices. Use such sites at your own risk. If you make use of this site you agree to respect the rights of the content owners. If not you should leave this site.